Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου | Λατρέψαμε το κομψό σύνολό της στο event της Louis Vuitton στην Ελλάδα

Ο οίκος επέλεξε την χώρα μας για το λανσάρισμα της συλλογής κοσμημάτων Deep Time

Κλέλια Ανδριολάτου | Λατρέψαμε το κομψό σύνολο της στο event της Louis Vuitton στην Ελλάδα Courtesy of Louis Vuitton

Τη χώρα μας επέλεξε ο οίκος Louis Vuitton για να αποκαλύψει τη συλλογή πολυτελών κοσμημάτων "Deep Time”. Την ξεχωριστή συλλογή πολυτελών κοσμημάτων σχεδιάζει και υπογράφει, για τη Louis Vuitton, η καλλιτεχνική διευθύντρια ρολογιών και κοσμημάτων του οίκου, Francesca Amfitheatrof.

Ξεχωριστοί καλεσμένοι και A list celebrities από όλο τον κόσμο έδωσαν το παρών στο λανσάρισμα της ξεχωριστής και ιδιαίτερης συλλογής της Francesca Amfitheatrof, όπως η Ana De Armas, η Léa Seydoux, η Urassaya Sperbund ενώ η Ελληνίδα celebrity που έδωσε το παρών στο μοναδικό event ήταν η Κλέλια Ανδριολάτου.

Η Κλέλια Ανδριολάτου εμφανίστηκε λαμπερή στην exclusive βραδιά στο Ηρώδειο φορώντας ένα μαύρο παντελόνι σε carrot γραμμή το οποίο συνδύασε με 3D jacquard crop box top, μαύρα pumps και πολύχρωμη τσάντα clutch, total outit του οίκου Louis Vuitton. Για να ολοκληρώσει την εμφάνιση της η ηθοποιός επέλεξε σκουλαρίκια από λευκό χρυσό, ζαφείρια και διαμάντια, δαχτυλίδι αλλά και βραχιόλι από την Louis Vuitton High Jewellery Collection.

Δες την εμφάνιση της

Κλέλια Ανδριολάτου | Λατρέψαμε το κομψό σύνολό της στο event της Louis Vuitton στην Ελλάδα
Louis Vuitton Κλέλια Ανδριολάτου

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ