Follow us

Παγκόσμια Ημέρα Yoga | Βρήκαμε τα πιο κομψά twin set για την πρακτική σου

Τα κολάν και τα αθλητικά tops που θα αναβαθμίσουν την πρακτική σου στην yoga

Παγκόσμια Ημέρα Yoga | Βρήκαμε τα πιο κομψά twin set για την πρακτική σου Splash News / Ideal Images

Όταν είχα ξεκινήσει να κάνω yoga, στην πρακτική μου επέλεγα να φορέσω ρούχα τα οποία θεωρούσα άνετα για γυμναστική, όπως αθλητική φόρμα και t-shirt. Όσο όμως αντιλαμβανόμουν περισσότερο το σώμα μου όπως και την ευελιξία των κινήσεων που απαιτούνταν έτσι ώστε η πρακτική μου να είναι περισσότερο αποδοτική, αντιλήφθηκα ότι η "στολή”: κολάν – αθλητικό σουτιέν, μπορεί να έδινε χάρη σε μία σιλουέτα όμως οι λόγοι που επιλέγεται το συγκεκριμένο sport outfit ήταν κυρίως πρακτικοί.

Αφότου απέκτησα το κολάν γυμναστικής που ταίριαζε με το στιλ μου, ανακάλυψα ότι άθελα μου έκανα σαμποτάζ στην πρακτική μου με τη φόρμα και το t-shirt, καθώς, φορώντας leggings και αθλητικό σουτιέν καταφέρνω να έχω πολύ καλύτερη αίσθηση του σώματος μου και των κινήσεων που κάνω, δίνοντας έτσι στο σώμα μου τη δυνατότητα να αντιληφθεί τις θέσεις καλύτερα και να εμβαθύνει σε αυτές. Πέρα όμως από το κομμάτι της καλύτερης αίσθησης του σώματος κατά την άσκηση, σε κάτι ακόμα που παρατήρησα μεγάλη διαφορά ήταν στην ψυχολογία μου την ώρα που γυμνάζομαι.

Αυτό συνέβη καθώς τα ρούχα τα οποία φοράμε και μας εκφράζουν, και κατά συνέπεια συνεισφέρουν στο να αισθανόμαστε όμορφα με τον εαυτό μας, δεν πρέπει να είναι μόνο εκείνα που επιλέγουμε στα street style looks μας, αλλά και εκείνα που μπορεί να μην μας δει κανείς να φοράμε. Επιλέγοντας το yoga outfit (ή pilates ή gym, οποιοδήποτε είδος γυμναστικής και να κάνεις ισχύει εξίσου) που σε εκφράζει, αισθάνεσαι ομορφότερα με τον εαυτό σου και το σώμα σου, κάτι που αντανακλάται άμεσα στην προπόνηση σου αλλά και στη διάθεση που έχεις για να κάνεις γυμναστική.

Σήμερα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Yoga, βρήκαμε τα twin set, που αποτελούνται από leggings και αθλητικό σουτιέν, που θα αναβαθμίσουν την πρακτική σου ανεβάζοντας πρώτα τη διάθεση σου.

Happy Yoga Day!

Αθλητικό μπουστάκι Medium support από DryMove™, H&M

Ποδηλατικό κολάν άθλησης χωρίς ραφές από DryMove™, H&M

Αθλητικό σουτιέν μεσαίας στήριξης, Calvin Klein

Αθλητικό κολάν, Calvin Klein

Αθλητικό σουτιέν μέτριας στήριξης με cup, Oysho

Ποδηλατικό κολάν high rise comfortlux 25 cm, Oysho

Αθλητικό Τοπ Seamless με Ριμπ, Calzedonia

Αθλητικό Seamless Ριμπ Κολάν, Calzedonia

Αθλητικό Σουτιέν In Action με Ύφασμα Εσωτερικά από Βαμβάκι Supima®, Intimissimi

Κολάν Κάπρι In Action από Ελαστικό Ύφασμα από Βιολογικό Βαμβάκι, Intimissimi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ