Follow us

Αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να έχει η βαλίτσα των διακοπών σου

Η συλλογή συλλογή GOTECH+ της Carpisa θα σε βοηθήσει να οργανώσεις καλύτερα τις διακοπές σου.

MissBloom TEAM
Αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να έχει η βαλίτσα των διακοπών σου Courtesy of Carpisa

Κάθε χρόνο όταν έρχεται η εποχή του καλοκαιριού και των διακοπών ανυπομονούμε για πολλά πράγματα: για τις δροσερές βουτιές σε καταγάλανα νερά, για τις βόλτες στα γραφικά σοκάκια των νησιών, για τις στιγμές ηρεμίας και επαναφόρτισης των "μπαταριών” μας. Όλα αυτά τα οποία τα σκεφτόμαστε όλο τον χρόνο, όταν ξεκινάει η θερινή περίοδος αρχίζουμε να οργανώνουμε το πώς θα τα κάνουμε πράξη. Οι περισσότερες από εμάς ξεκινάμε την οργάνωση των διακοπών μας τόσο σχεδιάζοντας τον προορισμό μας όσο και με την επένδυση στα items που θα αναδείξουν τον πιο καλοκαιρινό μας εαυτό.

Με το καλοκαίρι να έχει ξεκινήσει δυναμικά, έχω ήδη επενδύσει στα περισσότερα κομμάτια τα οποία θα χρειαστώ στις διακοπές μου και συνειδητοποίησα πως αφού έχω κάνει τον προγραμματισμό μου, καλό θα ήταν να επενδύσω σε ένα αξεσουάρ που θα με βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην καλή οργάνωση των διακοπών μου. Σκέφτηκα ότι μου είναι απαραίτητη μια ολοκαίνουργια βαλίτσα. Για μία καλαίσθητη, ανθεκτική αλλά και κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό φιλική προς το περιβάλλον αποσκευή, απευθύνθηκα στην Carpisa και τη νέα ανανεωμένη της συλλογή GOTECH+.

Οι αποσκευές GOTECH+ της Carpisa που ξεχώρισα

Αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να έχει η βαλίτσα των διακοπών σου

Η νέα συλλογή αποσκευών της Carpisa GOTECH+ κυκλοφορεί σε δύο νέα color splash χρώματα, έντονο φούξια και έντονο κίτρινο, καθιστώντας δύσκολη την επιλογή ανάμεσα σε αυτές τις δύο άκρως καλοκαιρινές αποχρώσεις. Επίσης, το νέο τρόλεϊ της Carpisa είναι διαθέσιμο σε 2 νέα μεγέθη, S compact και S Special, όπου και τα δύο είναι ειδικά σχεδιασμένα για να εφαρμόζουν στα πρότυπα των δωρεάν αποσκευών καμπίνας που απαιτούν πολλές αεροπορικές εταιρίες.

Courtesy of Carpisa
Courtesy of Carpisa

Εγώ αποφάσισα να επενδύσω στο S compact τρόλεϊ σε έντονη κίτρινη απόχρωση το οποίο είναι μικρό αλλά επεκτάσιμο τρόλεϊ καμπίνας, γιατί μου άρεσε τοσο το μοντέρνο χρώμα όσο και η ευκολία που προσφέρει. Η συμπαγής του μορφή αποδίδεται στο γεγονός ότι οι ρόδες του αφαιρούνται μέσω ενός κουμπιού και έτσι μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στην καμπίνα του αεροπλάνου.

Courtesy of Carpisa
Courtesy of Carpisa

Επειδή, όμως, θεώρησα ότι θα μου χρειαστεί για τώρα και μελλοντικα μία πιο ευρύχωρη αποσκευή επένδυσα και στο S Special μέγεθος της σειράς GOTECH+ της Carpisa σε έντονη φούξια απόχρωση. Η συγκεκριμένη αποσκευή είναι επεκτάσιμη και περισσότερο ευρύχωρη από την προηγούμενη έκδοσή της, και φυσικά διαθέτει αυτό το υπέροχο χρώμα!

Courtesy of Carpisa
Courtesy of Carpisa
Courtesy of Carpisa

Ένα από τα χαρακτηριστικά των αποσκευών GOTECH+ που με κέρδισε ήταν το Carpisa QR-GO, το νέο σύστημα επικοινωνίας και πρόσβασης σε πολλές υπηρεσίες όπως η ανάγνωση της κάρτας επιβίβασης. Όπως και το νέο πιστοποιημένο σύστημα κλειδώματος TSA, που θα σας διευκολύνει σε περίπτωση που η αποσκευή σας χαθεί.

Courtesy of Carpisa

Courtesy of Carpisa

GOTECH+: μία συλλογή με ευελιξία, ανθεκτικότητα & οικολογικό χαρακτήρα

Η επιτυχημένη σειρά τρόλεϊ της Carpisa GOTECH επέστρεψε ανανεωμένη όσον αφορά τον σχεδιασμό, την ευελιξία και την οικολογική βιωσιμότητα. Τα χαρακτηριστικά που συνέβαλλαν στην επιτυχία της στην πρώτη της παρουσίαση το 2017 είναι η στιβαρότητα και η ανθεκτικότητα, λόγω του εξαιρετικά ανθεκτικού υλικού από το οποίο κατασκευάστηκε και λόγω της άκαμπτης εσωτερικής του δομής. Επίσης, σημαντικό ρόλο στην επιτυχία έπαιξε ο οικολογικός χαρακτήρας, ο οποίος επικρατεί έντονα και στη νέα έκδοση GOTECH+. Συγκεκριμένα, η νέα έκδοση GOTECH+ κατασκευάστηκε με 80% βιώσιμα υλικά με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση των εκπομπών CO2, ενώ η εσωτερική επένδυση είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό μπουκαλιών.

Courtesy of Carpisa


Τα νέα τρόλεϊ GOTECH+ είναι διαθέσιμα σε δύο νέα χρώματα, στο φωτεινό φούξια και στο έντονο κίτρινο, σε όλα τα καταστήματα Carpisa. Τα δύο νέα χρώματα προστίθενται στην τρέχουσα γκάμα χρωμάτων της σειράς όπως μαύρο, μπλε, gunmetal και powder pink.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ