Follow us

Τα tops που μπορείς να συνδυάσεις με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου

Τα tops ''πασπαρτού'' για τις casual αλλά και για τις επίσημες εμφανίσεις σου

Τα tops που μπορείς να συνδυάσεις με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου Splash News / Ideal Images

Οι περισσότερες γυναίκες στόχο έχουμε να επενδύουμε σε κομμάτια τα οποία θα είναι ιδιαίτερα και θα προσδίδουν κάποια στιλιστική αξία στην εμφάνιση στην οποία θα επιλέξουμε να τα φορέσουμε. Αδιαμφισβήτητα τα ξεχωριστά fashion items που περήφανα έχουμε προσθέσει στη συλλογή μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι του στιλ και της γκαρνταρόμπας μας, όμως εξίσου μεγάλη σημασία έχουν και τα κομμάτια με τα οποία είτε συνδυάζουμε τα περισσότερο αγαπημένα μας fashion pieces, είτε αυτά τα οποία θα χρειαζόμαστε στις καθημερινές εμφανίσεις μας και θα λειτουργούν ως ενωτικός κρίκος στους συνδυασμούς που θέλουμε να δημιουργήσουμε με τα κομμάτια της συλλογής μας.

Τα tops είναι αυτά τα οποία χρειαζόμαστε περισσότερες φορές όταν αναρωτιόμαστε τι να φορέσουμε. Ένα απλό top, που το σχέδιο, το χρώμα και η γραμμή επιλέγονται με βάση το ξεχωριστό στιλ της κάθε γυναίκας, προσφέρει και διαφορετικό αποτέλεσμα σε ένα σύνολο, ανάλογα βέβαια και με τι το έχουμε συνδυάσει. Ένα top μπορεί να συνδυαστεί τόσο με τις denim φούστες σου, τα denim σορτς και παντελόνια σου όπως και με όλες σου τις φούστες, τις παντελόνες και τις ζιπ κιλότ σου.

Στην αγορά θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία σε top που μπορούν να ικανοποιήσουν την ανάγκη σου για κάθε περίσταση ή ακόμα και να γίνουν η έμπνευση σου για τη δημιουργία ενός outfit που δεν είχες σκεφτεί.

Στη συλλογή παρακάτω βρήκαμε τα πιο stylish και κομψά tops τα οποία θα αναβαθμίσουν το σύνολο σου ενώ ταιριάζουν με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου λόγω των γραμμών αλλά και των χρωμάτων.

Κοντό top με φιόγκο, Pull&Bear

Top bustier με δομή υφάσματος, Zara

Ρουστίκ γκιπούρ τοπ, Stradivarius

Crop top με γιακά White, ALE

Μπλούζα με τιράντες και κροσέ look, H&M

Μπλούζα crop με έναν ώμο, Helmi

Μπλούζα με κρουαζέ τιράντες, Bershka

Strapless κροπ τοπ σφηκοφωλιά, Pink woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ