Follow us

Η Μαρία Ολυμπία προτείνει πως να φορέσουμε το λεοπάρ print το καλοκαίρι

Ο άτυπος κανόνας styling που υιοθέτησε για να φορέσει λεοπάρ

Η Μαρία Ολυμπία προτείνει πως να φορέσουμε το λεοπάρ print το καλοκαίρι Instagram@olympiagreece

Τα καλοκαίρι οι περισσότερες γυναίκες ανοίγοντας την ντουλάπα μας αντιλαμβανόμαστε τη διαφορά στην χρωματική παλέτα των κομματιών της γκαρνταρόμπας μας. Τα σκούρα χρώματα δίνουν τη θέση τους σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, fluo χρώματα και δροσερά και ανάλαφρα prints. Τα μοτίβα που εντάσσονται στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις εμπεριέχουν συνήθως ανοιχτόχρωμους τόνους της χρωματικής παλέτας ενώ θυμίζουν έντονα την θερινή περίοδο που διανύουμε.

Διαβάστε Επίσης

Αδιαμφισβήτητα όπως κάποια μοτίβα τα έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας με την καλοκαιρινή εποχή έτσι κάποια άλλα τα έχουμε συνδέσει με την χειμερινή. Ένα από τα prints που προτιμάται συνήθως τους χειμερινούς μήνες είναι το animal print και συγκεκριμένα το λεοπάρ, χωρίς όμως να είναι απαγορευτικό το ότι μπορούμε να το φορέσουμε και το καλοκαίρι, φυσικά όπως πάντα, με το κατάλληλο styling. Το "δύσκολο” αυτό print είναι σημαντικό να το συνδυάσουμε με "ήπια” κομμάτια σε ουδέτερες αποχρώσεις για να πετύχουμε ένα "ελαφρύ” και περισσότερο καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις ένα κομμάτι του συνόλου σου να έχει animal print, όμως τα υπόλοιπα κομμάτια που το απαρτίζουν να μην τραβάνε την προσοχή, αυτό τον ρόλο τον έχει το λεοπάρ σε αυτό το look. Εάν από την άλλη θέλεις να δημιουργήσεις ένα statement look, μπορείς να επιλέξεις ένα λεοπάρ φόρεμα, όμως για ακόμη μία φορά, για τον καλοκαιρινό αέρα που αποζητάς, δώσε προσοχή τα αξεσουάρ και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες του look σου να είναι διακριτικές.

Ακριβώς αυτόν τον "άτυπο” κανόνα styling φαίνεται να ακολούθησε και η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ σε πρόσφατη εμφάνιση της την οποία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα η Μαρία Ολυμπία επέλεξε να φορέσει ένα λεοπάρ skinny παντελόνι το οποίο συνδύασε με μαύρο tank top και μαύρα ankle cut boots. Φορώντας μόνο ένα κομμάτι σε animal print και σετάροντας το με κομμάτια σε μαύρο χρώμα η Μαρία Ολυμπία κατάφερε να δημιουργήσει ένα ισορροπημένο καλοκαιρινό look με λεοπάρ μοτίβο.

Δες την εμφάνιση της

Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ

Εμπριμέ φόρεμα με στιλ κορσέ λινό, Zara

Τοπ από σιφόν, Η&Μ

Πέδιλα με τακούνι animal print, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ