Follow us

Βάσια Κωσταρά | Το Barbiecore look της που ξεπέρασε ακόμα και τις εμφανίσεις της Margot Robbie

Εάν διστάζεις να δοκιμάσεις την τάση, πάρε έμπνευση από τη Βάσια Κωσταρά που την υιοθέτησε στην ιδανική περίσταση

Βάσια Κωσταρά | Το Barbiecore look της που ξεπέρασε τη Margot Robbie Instagram@vassia_kostara

Εδώ και αρκετούς μήνες έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε για την Barbiecore mania που έχει προκύψει, και η αιτία είναι η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας "Barbie The Movie”, μία ταινία της Greta Gerwig και πρωταγωνιστές τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling, ενώ πολλά είναι τα δημοφιλή και αναγνωρίσιμα ονόματα που απαρτίζουν την παραγωγή που έχει κάνει τόσο ντόρο.

Πέρα από την ίδια την ταινία, έχουμε παρατηρήσει ότι η Barbiemania να έχει κυριαρχήσει τόσο στον χώρο της ομορφιάς όσο και της μόδας εμπνέοντας τις fashionistas να υιοθετήσουν το trend, πολλές φορές, από την κορυφή έως τα νύχια. Πέρα από τις ροζ και τις παστέλ αποχρώσεις που είναι το σήμα κατατεθέν του trend, σημαντικό είναι να πρωτοστατεί το girly στοιχείο στο look, ή την "Barbie” λεπτομέρεια που θέλουμε να αποδώσουμε στην εμφάνιση μας.

Πιθανότατα η Barbie, τα ροζ ρούχα και τα ροζ αξεσουάρ να ήταν ένα στιλιστικό όνειρο μας καθώς ήμασταν μικρότερες, η αλήθεια όμως είναι ότι στην ενήλικη ζωή, και στο στιλ που έχουμε αναπτύξει σε αυτή, για κάποιες γυναίκες, το να υιοθετήσουν την ροζ τάση της Barbie μπορεί να φαίνεται σαν κάτι μακρινό. Για κάθε trend όμως υπάρχει το αντίστοιχο styling που μπορείς να κάνεις, όποιο και εάν είναι το στιλ σου, έτσι ώστε να "φέρεις” την τάση στα μέτρα και την αισθητική σου.

Για όσες γυναίκες διστάζουν να δοκιμάσουν τη Barbiecore τάση στα καθημερινά τους looks, μπορούν να δοκιμάσουν ένα ροζ και girly Barbie look σε μία πολύ casual περίσταση, όπως στην παραλία. Συγκεκριμένα την ιδέα για το barbiecore beachwear look μας την έδωσε η Βάσια Κωσταρά. Η Ελληνίδα σχεδιάστρια φόρεσε ένα μπικίνι τριγωνάκι σε ροζ απόχρωση το οποίο συνδύασε με ροζ – λευκό ριγέ πουκάμισο και γυαλιά ηλίου με λευκό σκελετό.

Δες την εμφάνιση της

Για ένα περισσότερο ήπιο Barbie look, μπορείς να προτιμήσεις λευκό μπικίνι και να το συνδυάσεις με πουκάμισο σε ροζ απόχρωση 'ή να φορέσεις ένα ροζ μπικίνι και να το σετάρεις με λευκό πουκάμισο, επέλεξε με βάση το στιλ και την αισθητική σου.

Τα κομμάτια για να αντιγράψεις το look της

Τρίγωνο Σουτιέν Μπικίνι με Διαβαθμισμένη Ενίσχυση Antibes, Calzedonia

Σλιπ Μπικίνι Antibes, Calzedonia

Πουκάμισο από σύμμεικτο λινό, H&M

Boss, Safilo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ