Follow us

Βάσια Κωσταρά | Ο αντιγηραντικός ορός που φοράει καθημερινά της χαρίζει λαμπερή, νεανική επιδερμίδα

Ο αντιγηραντικός ορός που μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και σαν primer πριν το μακιγιάζ.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Η Βάσια Κωσταρά είναι μια γυναίκα που προσέχει την επιδερμίδα και το μακιγιάζ της όπως ακριβώς και τα καθημερινά της outfits: θέλει να είναι πάντοτε άψογα, εξού και αφιερώνει χρόνο στο να επιλέγει τα καλύτερα.

Βάσια Κωσταρά | Αυτό είναι το foundation με υαλουρονικό οξύ που της χαρίζει άψογη επιδερμίδα

Σε ό,τι αφορά την επιδερμίδα της πάντως, η ίδια χρησιμοποιεί σίγουρα το πιο ποιοτικό σέρουμ προσώπου που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και που λατρεύουμε κι εμείς. Ο λόγος για τον εμβληματικό αντιγηραντικό ορό Advanced Génifique Microbiome Serum της Lancôme, που χάρη στη σύστασή του με ένα σύμπλοκο κλασμάτων 7 πρεβιοτικών και προβιοτικών, προσφέρει θρεπτικές ουσίες απαραίτητες για το δέρμα και το μικροβίωμά του. Το Génifique συμβάλλει στην άμυνα και την ανάπλαση της επιδερμίδας, παράγοντες εξαιρετικά σημαντικοί για τη νεανική της όψη. Μέσα σε 7 μόλις ημέρες, η επιδερμίδα αποκτά πιο λεία όψη και ακτινοβολεί νεανική λάμψη.

5 γυναικεία αρώματα για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου που "μυρίζουν" πολυτέλεια

Βάσια Κωσταρά | Ο αντιγηραντικός ορός που φοράει καθημερινά της χαρίζει λαμπερή, νεανική επιδερμίδα

Το καλύτερο; Λόγω της λεπτόρρευστης και ανάλαφρης υφής του, αλλά και της λάμψης που χαρίζει άμεσα στο δέρμα, μπορεί άνετα να αντικαταστήσει ακόμα και ένα illuminating primer. Δεν είναι λίγοι άλλωστε οι makeup artists που το χρησιμοποιούν για το skin prep που προηγείται του μακιγιάζ.

Beauty editor's tip: Ανάμειξε το σέρουμ με το foundation ώστε να ελαφρύνεις την υφή του και να το κάνεις να απλωθεί πιο εύκολα στο πρόσωπο. Επιπλέον, με αυτό το tip χαρίζεις πιο φυσικό τελείωμα στο αποτέλεσμα.

Ο ορός:

serum

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ