Follow us

Τα εκπτωτικά fashion items που αναβάθμισαν τη βαλίτσα των καλοκαιρινών μου διακοπών

Πώς να προετοιμάσεις τη βαλίτσα σου για οτιδήποτε προκύψει στις καλοκαιρινές σου διακοπές!

MissBloom TEAM
Courtesy of Funky Buddha

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή όπου μας βγαίνει φυσικά η ανάγκη και η επιθυμία να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και αυτό συμβαίνει για αρκετούς λόγους. Ας ξεκινήσουμε με το εντελώς διαφορετικό lifestyle του καλοκαιριού σε σχέση με τον χειμώνα το όποιο μας δημιουργεί την ανάγκη να ανανεωθούμε για αυτή τη διαφορετική καθημερινότητα. Στη συνέχεια δεν μπορούμε να μην συμπεριλάβουμε τις πιο πολυαναμενόμενες διακοπές του χρόνου, τις μέρες μας στο νησί. Στις διακοπές μας, που είναι τόσο σημαντικές για εμάς, είναι φυσικό και επόμενο να θέλουμε να είμαστε η best version of ourselves και απολύτως αναγκαίο για να επιτευχθεί αυτό το συναίσθημα είναι να αισθανόμαστε άνετα και όμορφα με τα looks που έχουμε επιλέξει για τις μέρες αυτές. Τελευταίος και παρά πολύ σημαντικός παράγοντας στην επιθυμία και ανάγκη μας για ανανέωση της θερινής μας συλλογής είναι οι ακαταμάχητες εκπτώσεις των αγαπημένων μας brand που κάνουν ακαταμάχητα όλα εκείνα τα fashion items που αποτελούν επένδυση για την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα αλλά και για την καλοκαιρινή μας διάθεση.

Φέτος το καλοκαίρι είχα ακόμη ένα κίνητρο για να ανανεώσω την καλοκαιρινή μου γκαρνταρόμπα, το ότι είχα καιρό να οργανώσω τόσο προσεκτικά τις διακοπές μου όπως και το ότι θα πήγαινα για camping στην Αντίπαρο όπως και για κάποιες διανυκτερεύσεις στη Σαντορίνη, κάτι που διχάζει τη βαλίτσα μου σε δυο διαφορετικών ειδών περίστασης ρούχων που απαιτούνται. Για να οργανώσω τη βαλίτσα των διακοπών μου απευθύνθηκα στο brand που γνώριζα ότι θα καλύψει στο έπακρον όλες μου τις ανάγκες, τη Funky Buddha. Ενώ οι εκπτώσεις έως 30% θα με διευκολύνουν ώστε να μπορώ να διαλέξω με μεγαλύτερη άνεση αυτά που πραγματικά χρειάζομαι.

Τα εκπτωτικά fashion items που αναβάθμισαν τη βαλίτσα των καλοκαιρινών μου διακοπών

Για το πρώτο part των διακοπών μου στη Σαντορίνη επέλεξα να επενδύσω σε κομμάτια αέρινα που θα μου προσφέρουν στιλ και άνεση όπως και ένα ιδιαίτερο στοιχείο στις εμφανίσεις μου. Για άνετα beachwear looks επέλεξα το ανάλαφρο top της Funky Buddha όπου δίνει την εντύπωση ότι είναι μαντήλι και μπορώ να φορέσω τόσο με το παρεό μου όσο και με το λευκό σορτς από τη Funky Buddha που σίγουρα θα λειτουργήσει ως πασπαρτού σε πολλές περιστάσεις. Επίσης το σύνολο αυτό είναι ιδανικό και για το μεσημεριανό μετά τις πρωινές βουτιές όπως και για απογευματινά cocktails μετά την παραλία.

Courtesy of Funky Buddha

Ακριβώς για τις ίδιες περιστάσεις, που στις διακοπές προκύπτουν αβίαστα, επέλεξα το maxi φόρεμα με τιράντες σε loose γραμμή και floral pattern σε αποχρώσεις του γαλάζιου το οποίο είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις καθώς μπορώ να το βάλω και στη χαλαρή βραδινή έξοδο μου. Για τις night out εμφανίσεις μου επένδυσα επίσης και σε ένα αέρινο και μεσάτο μαύρο midi printed φόρεμα σε πράσινους τόνους. Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω να φροντίσω να έχω στη βαλίτσα μου μια wide leg παντελόνα για αέρινες εμφανίσεις τόσο στην Σαντορίνη όσο και στην Αντίπαρο όπου θα κάνω camping. Η ιδανική για αυτό που χρειάζομαι, wide leg εμπριμέ παντελόνα σε ethnic look που βρήκα στη Funky Buddha θα συνδυαστεί υπέροχα με τα μονόχρωμα tops και T-shirts μου ενώ ταιριάζει τόσο με flats όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Courtesy of Funky Buddha

Για τις ημέρες που θα περάσω στο camping στην Αντίπαρο, επένδυσα σε κομμάτια που η καλοκαιρινή ανεμελιά και η πρακτικότητα θα συνδυαστούν αρμονικά με στιλ. Θεώρησα απαραίτητο να αποκτήσω το denim paper bag σορτς της καλοκαιρινής συλλογής της Funky Buddha το οποίο θα σετάρω με το funky T-shirt που γράφει "Mentally on the beach” για ένα on point casual look. Το συγκεκριμένο T-shirt με κόμπο στην περιοχή της κοιλιάς, εξέφραζε τόσο τη διάθεση των διακοπών μου που το απέκτησα σε δυο διαφορετικά χρώματα, λευκό και μαύρο, για να μπορέσω να δημιουργήσω ακόμα περισσότερα stylish Funky Buddha outfits. Μπορώ να τα συνδυάσω με το λευκό σορτς που θα φορέσω και στη Σαντορίνη, τη wide leg εμπριμέ παντελόνα όπως και με την maxi φούστα σε πράσινο χρώμα και ethnic pattern. Και στις δυο βαλίτσες για τους διαφορετικούς προορισμούς μου δεν θα μπορούσα να μην βάλω μια jumpsuit με τιράντες σε έντονη ροζ απόχρωση και μια αέρινη midi φούστα σε πράσινο χρώμα για να τη φοράω εύκολα στις all day εμφανίσεις μου. Εντάξει, αγόρασα και ένα ολόσωμο μαγιό με floral print σε ροζ αποχρώσεις το οποίο θα αναδείξει υπέροχα το μαύρισμα μου!

Courtesy of Funky Buddha

Και αφότου "έκλεισα" τις δικές μου βαλίτσες, με εκπτώσεις που αγγίζουν έως και το 30% στη Funky Buddha, θα ήταν εγωιστικό να μην φροντίσω να ανανεώσω και την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα του συντρόφου μου λίγο πριν τις διακοπές μας. Γι’ αυτό και δεν μπόρεσα να αντισταθώ ούτε στις εκπτώσεις στα αντρικά (ούτε στα γυναικεία) της Funky Buddha και αποφάσισα να του κάνω δώρο ένα outfit για τις διακοπές μας στη Σαντορίνη το οποίο αποτελούταν από ένα κομψό γαλάζιο polo shirt και βερμούδα σε navy blue απόχρωση ενώ για τις ημέρες στο camping στην Αντίπαρο ένα funky T-shirt σε λευκό χρώμα και το Funky Buddha logo το οποίο συνδύασα με cargo βερμούδα σε λάδι απόχρωση, είμαι σίγουρη ότι θα τα λατρέψει!

Βρείτε τη συλλογή σε όλα τα Funky Buddha stores & online.

Παρακάτω θα βρεις όλα όσα έβαλα στη βαλίτσα των διακοπών μου

Wide leg εμπριμέ παντελόνα, Funky Buddha

Maxi εμπριμέ φούστα, Funky Buddha

Ολόσωμο μαγιό floral print, Funky Buddha

Maxi floral φόρεμα, Funky Buddha

Jumpsuit με τιράντες, Funky Buddha

Midi φούστα, Funky Buddha

Λευκό denim σορτς, Funky Buddha

Midi φόρεμα printed, Funky Buddha

T-shirt με logo, Funky Buddha

T-shirt με logo, Funky Buddha

Τοπ με δέσιμο στον λαιμό, Funky Buddha

Paperbag denim σορτς, Funky Buddha

Polo shirt, Funky Buddha

Navy blue βερμούδα, Funky Buddha

T-shirt logo, Funky Buddha

Cargo βερμούδα, Funky Buddha

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ