Follow us

Το σημαντικό item που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών

Γιατί αξίζει να έχεις μαζί σου στις διακοπές τουλάχιστον ένα πανωφόρι;

street style Splash News / Ideal Image

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ετοιμάσει κανείς τη βαλίτσα των διακοπών του. Κάποιοι δημιουργούν λίστα με όλα όσα θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους. Κάποιοι άλλοι προτιμούν να δημιουργούν looks και στη συνέχεια να τα τοποθετούν στις αποσκευές, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που δεν ακολουθούν κάποιο συγκεκριμένο packing tip. Σε κάθε περίπτωση, εκτός από μερικά basic κομμάτια που σίγουρα θα θυμηθείς να βάλεις στη βαλίτσα όπως τα μαγιό και τα σανδάλια, υπάρχει ένα item που είναι σημαντικό να έχεις μαζί σου. Ο λόγος για το πανωφόρι.

Διαβάστε Επίσης

Σε αυτό το σημείο, ενδέχεται να αναρωτηθείς για ποιον λόγο να πάρεις μαζί σου πανωφόρι στις διακοπές. Ωστόσο, εάν αναλογιστείς τα μελτέμια στα νησιά, αλλά και το ταξίδι στο καράβι, θα καταλάβεις τη σπουδαιότητα. Ποιες είναι όμως οι επιλογές σου; Σίγουρα δεν χρειάζεται να πάρεις μαζί σου κάτι πολύ ζεστό. Ένα τζιν μπουφάν ή μία ζακέτα είναι σίγουρα από τις καλύτερες επιλογές. Ένα λινό σακάκι επίσης ή ακόμα και μία πασμίνα πρόκειται να σε προστατεύσουν. Όσον αφορά στις αποχρώσεις, προτείνουμε να επιλέξεις ένα πανωφόρι σε ουδέτερο τόνο, ώστε να ταιριάζει με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις.

Σε περίπτωση λοιπόν που ετοιμάζεσαι για τις last minute αγορές λίγο πριν τις διακοπές, παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποιες επιλογές ώστε να προμηθευτείς το πανωφόρι που σου ταιριάζει καλύτερα.

Editor's Picks

Πλεκτή ζακέτα από δίχτυ με κυματιστές λεπτομέρειες Pink Woman

Κιμονό Zara

Λινό σακάκι σε φαρδιά γραμμή H&M

Denim jacket Tommy Hilfiger

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ