Follow us

Ανακάλυψε τις πιο εκλεκτές resort wear δημιουργίες στις JUSTBRAZIL boutiques

H boutique JUSTBRAZIL εμπλουτίζει την εμπειρία του shopping με ένα νέο spot στην Αθήνα.

MissBloom TEAM
Courtesy of JUSTBRAZIL Courtesy of JUSTBRAZIL

Έχοντας ως motto το "συνδυάζοντας την εργασία με την απόλαυση”, η Renata Leitao κατάφερε να δημιουργήσει κάτι που έχει κερδίσει την αποδοχή κάθε γυναίκας και άντρα που αγαπά τον κόσμο της μόδας και έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στο εκλεκτό resort wear. Πιο συγκεκριμένα, η βραζιλιάνικης καταγωγής πρώην fashion buyer κρύβεται πίσω από την boutique JUSTBRAZIL που βρίσκεται στα Χανιά, ενώ πρόσφατα ένα νέο JUSTBRAZIL κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στην Αθήνα, ώστε να εξυπηρετήσει τους κατοίκους και επισκέπτες της πρωτεύουσας.

Ανακάλυψε τις πιο εκλεκτές resort wear δημιουργίες στις JUSTBRAZIL boutiques
Courtesy of JUSTBRAZIL

Γιατί έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν όμως τόσο πολύ οι JUSTBRAZIL boutiques; Αρχικά αποτελούν ένα τέλεια και always in fashion σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του resort wear, της υψηλής αισθητικής και στιλ. Όπως αναφέρει και η ίδια η ιδιοκτήτρια Renata Leitao "Κατάγομαι από μια χώρα που συνδυάζει διάφορες κουλτούρες και εθνικότητες, με τους ανθρώπους της να ζουν αρμονικά μέσα σε χρώματα και πληθωρικά συναισθήματα. Αυτό για εμένα είναι η Βραζιλία, εξού και το όνομα των boutiques JUSTBRAZIL”. Η πολυετής εμπειρία της ως fashion buyer τη βοήθησε να ξεχωρίσει τα ελληνικά fashion brands, τα ονόματα των οποίων αξίζει να ακουστούν σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Just Brazil 3
Courtesy of JUSTBRAZIL

Όποιος επισκεφτεί τις JUSTBRAZIL boutique σε Αθήνα και Χανιά μπορεί να κάνει made in Greece shopping από brands όπως Ancient Kallos, Zeus + Dione, Antonia Karra, Hermina Athens, Katerina Psoma, Sophie Deloudi και Di Gaia Sandals. Η λίστα με τα brands που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα JUSTBRAZIL ολοκληρώνεται με μία σειρά από βραζιλιάνικα brands όπως Farm Rio, Lenny Niemeyer, Osklen, Frescobol, Granado, τα αρώματα Laboratorio Olfattivo από την Ιταλία και Claus Porto από την Πορτογαλία, καθώς και τα sought after αθλητικά παπούτσια της αειφόρου εταιρείας Veja. Αυτό σημαίνει πως με μία επίσκεψη, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μία ολοκληρωμένη και καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα υψηλής αισθητικής.

Just Brazil 4
Courtesy of JUSTBRAZIL
Just Brazil 5
Courtesy of JUSTBRAZIL

Η JUSTBRAZIL boutique στην Αθήνα

Τα ευχάριστα νέα δεν σταματούν όμως εδώ, αφού στο νέο flagship store που βρίσκεται στην Αθήνα (το οποίο στεγάζεται σε ένα κτίριο με ψηλά, ζωγραφισμένα στο χέρι ταβάνια και έχει μαρμάρινα σκαλοπάτια) πρόκειται να βρεις κάποιες νέες ενδιαφέρουσες προσθήκες. Πιο συγκεκριμένα, η Renata Leitao επέλεξε να προσθέσει τις συλλογές των Rianna + Nina, Alemais, Carolina K, Cala de la Cruz και Lapima, την επέκταση των συλλογών Farm Rio και Osklen τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες.

Σε περίπτωση που δεν έχεις ήδη πειστεί να επισκεφτείς την JUSTBRAZIL boutique, το λανσάρισμα του brand JUSTBRAZIL ως του βασικού brand του καταστήματος, με μια ανδρική συλλογή και μια σειρά occasion wear για τις γυναίκες που είναι το επόμενο μεγάλο βήμα της Renata Leitao, θα σε πείσει σίγουρα να περάσεις την πόρτα του καταστήματος. Ανάμεσα στα επόμενα σχέδια της Renata είναι το άνοιγμα ενός καταστήματος αποκλειστικά με τις συλλογές Galeria. Έως τότε, σου προτείνουμε να επισκεφτείς την JUSTBRAZIL boutique και να επιλέξεις τις πιο εκλεκτές resort wear δημιουργίες.

Just Brazil 6
Courtesy of JUSTBRAZIL

Ανακάλυψε περισσότερα στο justbrazilstore.gr

Instagram: @justbrazilstore.gr

Facebook: justbrazilstore

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ