Follow us

Κ.AND. Jewelry | Τα made in Greece κοσμήματα που απευθύνονται σε κάθε σύγχρονη γυναίκα

Τα κοσμήματα που αξίζουν την προσοχή σου.

MissBloom TEAM
κοσμήματα Courtesy of K.AND. Jewelry

Παρακολουθώντας τους καθημερινούς ρυθμούς της ζωής και τη διάδραση με ανθρώπους που τολμούν να είναι διαφορετικοί, η σχεδιάστρια του brand
K.AND. Jewelry Κατερίνα Ανδριγιαννάκη
δημιουργεί μοναδικά κοσμήματα με έμπνευση τον ήχο και την κίνηση αλλά και την ικανότητά της να αφουγκράζεται τις επιθυμίες της γυναίκας και του άνδρα που τα φορά.

Κ.AND. Jewelry | Τα made in Greece κοσμήματα που απευθύνονται σε κάθε σύγχρονη γυναίκα

Χειροποίητες και φτιαγμένες με απαράμιλλη δεξιοτεχνία, οι συλλογές κοσμημάτων Κ.AND. Jewelry έχουν δημιουργηθεί από χρυσό 18Κ, ασήμι 925, με διαμάντια, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους και αποτελούνται από μενταγιόν και δαχτυλίδια. Όλα τους χαρακτηρίζονται από κίνηση, όπως αυτά της συλλογής Rough and Roll, αφού οι βέρες που τα περιβάλλουν στροβιλίζονται κυκλικά δίνοντας μια ιδιαίτερη διάσταση στον δυναμικό σχεδιασμό τους.

Ακολουθώντας μια νέα προσέγγιση στην τέχνη του κοσμήματος, η Κατερίνα Ανδριγιαννάκη επέλεξε τα Χανιά ως η έδρα του στούντιο της και γύρω της συγκέντρωσε ταλαντούχους τεχνίτες που χρησιμοποιούν παραδοσιακές αλλά
και σύγχρονες τεχνικές, ώστε να εξασφαλίσει υψηλή ποιότητα και διαχρονικό σχεδιασμό σε κομμάτια που ξεχωρίζουν.

K.AND. Jewelry

Όπως αναφέρει η ίδια η Κατερίνα Ανδριγιαννάκη "Ό,τι βιώνω και ό,τι κάνω με κάποιον τρόπο ενσωματώνονται στις δημιουργίες μου. Κάθε εμπειρία και κάθε συνάντηση μπορούν να γίνουν έμπνευση για τα κοσμήματα που δημιουργώ".

Εργαστήριο και κατάστημα: Κ. Σαρπάκη 4, Χανιά.

Κατάστημα: Καλαμάκι, Χανιά, τηλ. 28210-43901

www.kand.gr, @k.and.jewel

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ