Follow us

3 flat σανδάλια σε έκπτωση από την Mango που ταιριάζουν με κάθε καλοκαιρινό σου look

Τα ζευγάρια που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς

street style Splash News / Ideal Image

Όλα τα κομμάτια που εμπεριέχονται στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας είναι ξεχωριστά καθώς με αυτά δημιουργούμε τα πιο ενδιαφέροντα και stylish looks στις εμφανίσεις μας. Ένα όμως από τα κομμάτια που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα είναι τα παπούτσια τα οποία θα επιλέξουμε για να ολοκληρώσουμε τα καλοκαιρινά μας σύνολα.

Πολλά είναι τα ζευγάρια που μας τραβάνε την προσοχή και τα εντάσσουμε στη συλλογή μας με σκοπό να αναβαθμίζουν τις εμφανίσεις μας όποτε τα επιλέγουμε. Εξίσου όμως, ίσως και λίγο περισσότερο, σημαντικά είναι τα παπούτσια που επιλέγουμε να σετάρουμε στις καθημερινές μας εμφανίσεις, τόσο λόγω του ότι τα φοράμε πολύ συχνότερα όσο και το ότι επιθυμούμε να καλύπτουν περισσότερες ανάγκες μας, όπως αυτή για άνεση αλλά για ένα ζευγάρι όπου θα συνδυάζεται εύκολα όπως και επιτυχώς με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Και επειδή δεν μπορούμε να αφήσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές και τα σύνολα που θέλουμε εκεί να δημιουργήσουμε εκτός πλάνου, μπορεί να γνωρίζουμε τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τα οποία θα συμπεριλάβουμε οπωσδήποτε στη βαλίτσα των διακοπών μας, πάντα όμως υπάρχει χώρος στη βαλίτσα μας για κάποιες extra stylish προσθήκες που θα ανανεώσουν τόσο τη διάθεση μας όσο και τις εμφανίσεις μας.

Αναμφίβολα η περίοδος των εκπτώσεων είναι η καλύτερη εποχή για να ανανεώσεις την καλοκαιρινή σου συλλογή όπως και για να αποκτήσεις όλα όσα χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Ανακαλύψαμε σε special price τρία ζευγάρια flat σανδάλια από την Mango που ταιριάζουν με κάθε καλοκαιρινό σου look τόσο στην καθημερινότητα σου στην πόλη όσο και στο νησί.

Σανδάλι δέρμα τρουκ, Mango

Σανδάλι σταυρωτά λουριά, Mango

Σανδάλια δερμάτινα λουριά, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ