Follow us

Η τσάντα από την Η&Μ που κοστίζει λιγότερο από 20€ και ταιριάζει με όλα τα everyday φθινοπωρινά looks σου

Η τσάντα που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς στις everyday εμφανίσεις σου

MissBloom TEAM
street style Splash News / Ideal Image

Οι γυναικείες τσάντες δεν εξυπηρετούν μόνο στιλιστικούς σκοπούς και αυτό είναι κάτι που κάθε γυναίκα γνωρίζει. Μέσα στην τσάντα εμπεριέχονται τα πιο πολύτιμα αντικείμενα μας τα οποία επιθυμούμε σε κάθε περίσταση να βρίσκονται μέσα στην τσάντα η οποία θα μας προσφέρει πάνω από όλα άνεση, και αν μας προσφέρει και έξτρα στιλιστικούς πόντους στο σύνολο μας τότε ακόμα καλύτερα!

Οι τσάντες οι οποίες επιζητούμε να καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες αλλά και επιθυμίες μας είναι αυτές τις οποίες χρειαζόμαστε ή μπορούμε να χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας. Μία τέτοια τσάντα μπορεί να είναι μία tote bag, ένα backpack ή μία κομψή cross body bag.

Τα είδη και τα διαφορετικά στιλ και μεγέθη τσαντών που διατίθενται στις επιλογές μας όπως και στην αγορά, καλύπτουν όλα τα γούστα όπως και όλες τις πρακτικές, και μη, ανάγκες τις οποίες μπορεί να έχει μία γυναίκα στην καθημερινότητα της. Γι' αυτό και οι περισσότερες από εμάς θέλουμε να έχουμε τσάντες στην γκαρνταρόμπα μας τις οποίες γνωρίζουμε ότι μπορούμε να συνδυάσουμε εύκολα με τα περισσότερα σύνολα τα οποία θα δημιουργήσουμε.

Τα looks του Σεπτέμβρη έχουν περισσότερο φθινοπωρινό χαρακτήρα καθώς έχουμε επιστρέψει από τις διακοπές και μπορεί η θερμοκρασία να μην έχει κατέβει πολύ, παρ' αυτά αναζητάμε κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να διανύσουμε άνετα και με στιλ τη μεταβατική αυτή περίοδο.

Την τσάντα που θα μπορεις να φοράς με κάθε everyday φθινοπωρινό look σου ανακαλύψαμε στην Η&Μ. Η τσάντα ώμου από την Η&Μ είναι σε καφέ ανοιχτή απόχρωση και γι' αυτό ταιριάζει τόσο με τα minimal σύνολα που θα δημιουργήσεις όσο και με τα περισσότερο bold.

Η τσάντα από την Η&Μ που κοστίζει λιγότερο από 20€ και ταιριάζει με όλα τα everyday φθινοπωρινά looks σου

Τσάντα ώμου, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ