Follow us

Βρήκαμε το blazer από την Η&Μ που είναι ιδανικό για τις day to night εμφανίσεις σου το φθινόπωρο

Το πανωφόρι που θα φοράς ξανά και ξανά όλο το φθινόπωρο

Βρήκαμε το blazer από την Η&Μ που είναι ιδανικό για τις day to night εμφανίσεις σου το φθινόπωρο Splash News / Ideal Images

Τα αγαπημένα μας fashion brands έχουν ήδη στα ράφια τους fashion items για τη νέα σεζόν και ρίχνοντας μία ματιά στις κυκλοφορίες των νέων τους συλλογών παίρνουμε έμπνευση για νέα και ανανεωμένα stylish outfits. Μπορεί να έχουμε μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα με καλοκαιρινά κομμάτια όπου πολλά από αυτά στα οποία έχουμε επενδύσει πρόκειται να τα φορέσουμε και τον Σεπτέμβριο, καθώς η θερμοκρασία μας το επιτρέπει. Πλησιάζοντας όμως στο φθινόπωρο, όπου σιγά σιγά η θερμοκρασία αρχίζει να κατεβαίνει, επιθυμούμε να έχουμε ''εξοπλισμένη'' τη συλλογή μας και με κομμάτια τα οποία θα μας βοηθήσουν να διανύσουμε με στιλ αυτή τη μεταβατική περίοδο.

Την εποχή του φθινοπώρου, μπορεί να μας "μπερδέψει" η θερμοκρασία και να μην είμαστε σίγουρες ποια καλοκαιρινά κομμάτια μπορούμε να συνδυάσουμε με τα φθινοπωρινά έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό outfit που θα αντιπροσωπεύει το στιλ μας αλλά και την εποχή. Μπορεί ακόμα να είναι σχετικά νωρίς όμως κάποια κομμάτια επένδυση αξίζουν να προστεθούν στη συλλογή μας, ειδικότερα εάν μπορούμε να τα φορέσουμε σε διάφορες αλλά και διαφορετικές περιστάσεις και ένα σακάκι αναμφίβολα καλύπτει όλα αυτά που προαναφέραμε.

Στη νέα συλλογή της Η&Μ ανακαλύψαμε το oversized blazer που είναι ιδανικό τόσο για τις καθημερινές όσο και για τις εμφανίσεις σου σε events ή night outs με το σωστό styling. Συγκεκριμένα με το oversized σταυρωτό blazer από την Η&Μ σε μπεζ απόχρωση μπορείς να δημιουργήσεις looks για τις day to night εμφανίσεις σου, από το πρωί στο γραφείο μέχρι τα απογευματινά ή βραδινά cocktails ύστερα. Η μπεζ του απόχρωση το καθιστά εύκολο να συνδυαστεί τόσο με γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις όσο και με έντονα χρώματα ή εμπριμέ μοτίβα.

Βρήκαμε το blazer από την Η&Μ που είναι ιδανικό για τις day to night εμφανίσεις σου το φθινόπωρο
Σταυρωτό σακάκι, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ