Follow us

5 φούστες που θα ανανεώσουν το στιλ σου τώρα που γύρισες από τις διακοπές

Οι φούστες που θα δώσουν άλλον "αέρα" στις εμφανίσεις σου αυτή την εποχή

5 φούστες που θα ανανεώσουν το στιλ σου τώρα που γύρισες από τις διακοπές street style Splash News / Ideal Images

Μπορεί να αισθανόμαστε με όλους τους τρόπους το ότι ακόμη είναι καλοκαίρι, παρ' αυτά όταν επιστρέφουμε από τις καλοκαιρινές μας διακοπές, επιθυμούμε μέσω του στιλ μας να νιώσουμε την αλλαγή της καθημερινότητας μας με έναν τρόπο που θα μας ανανεώσει. Αυτό μπορεί εύκολα να συμβεί ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα μας με κομμάτια – κλειδιά που μπορούμε να συνδυάσουμε τόσο με τα καλοκαιρινά fashion items που προτιμούσαμε κατά τους θερινούς μήνες αλλά και με εκείνα που θα επιλέξουμε στις εμφανίσεις μας για να διανύσουμε τη μεταβατική εποχή του φθινοπώρου.

Μία από τις επιλογές μας σε κομμάτια κλειδιά είναι αναμφίβολα οι φούστες. Οι φούστες θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας και όχι άδικα. Οι θηλυκές, και πολύ stylish φούστες μας δίνουν την άνεση που επιθυμούμε να αισθανόμαστε σε κάθε πιθανή περίσταση όπως και αρκετές επιλογές για διαφορετικό styling τόσο για αυτή την εποχή όσο και για το φθινόπωρο. Φούστες σε γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις μπορούν να μας διευκολύνουν να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα, δηλαδή το να ανανεώσουμε τη συλλογή μας αυτή την εποχή, αλλά και να έχουμε επενδύσει σε κομμάτια κλειδιά που "στέκονται” με ευκολία και στις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις.

Φούστες σε midi ή maxi μήκος επίσης θα σε διευκολύνουν σε αυτή τη μετάβαση αλλά και στην εναλλαγή του styling τους από τη μία εποχή στην άλλη, ενώ εάν επιλέξεις να επενδύσεις σε κομμάτια σε κλασσικές γραμμές τότε το win win είναι σίγουρο καθώς ταυτόχρονα θα εξοπλίζεις κατάλληλα μία time capsule wardrobe.

Παρακάτω θα βρεις 5 φούστες σε γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις για να ανανεώσεις το στιλ σου μετά τις διακοπές, τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις εύκολα με τα περισσότερα κομμάτια της καλοκαιρινής σου συλλογής ενώ σίγουρα πρόκειται να τις φορέσεις με στιλ και τον Σεπτέμβρη.

Μακριά σατινέ φούστα, Zara

Ασύμμετρη σατέν φούστα, H&M

Ψηλόμεση denim φούστα, Massimo Dutti

Φούστα-φάκελος μακριά Khaki, ALE

Midi φούστα με δέσιμο, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ