Follow us

Katie Holmes | Έκανε τον πιο απροσδόκητο συνδυασμό με ένα πουκάμισο

Ο άνετος συνδυασμός που σίγουρα πρόκειται να αντιγράψουμε

Katie Holmes | Έκανε τον πιο απροσδόκητο συνδυασμό με ένα πουκάμισο Splash News / Ideal Images

Τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι τόσο απαραίτητα για τη συλλογή μας καθώς μας δίνουν πολλές δυνατότητες για να τα φοράμε για αρκετές σεζόν χωρίς να χάνουν τη διαχρονική τους αξία όπως και πολλές επιλογές styling με πολλά από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Τα αγαπημένα και all time classic πουκάμισα έχουν αποδείξει με τα χρόνια την στιλιστική τους αξία όπως και τη δυνατότητα τους να μας βοηθούν να δημιουργήσουμε κομψά και stylish looks για κάθε περίσταση όπως και να συνδυάζονται με κάθε κομμάτι της συλλογής μας, δημιουργώντας με αυτά διαφορετικές εμφανίσεις.

Τα πουκάμισα πλέον τα βρίσκουμε στα αγαπημένα μας fashion brands σε αρκετές και διαφορετικές εκδοχές τους πέραν της κλασικής τους γραμμής, oversized, cropped, χωρίς γιακά όπως και με διάφορες stylish πινελιές όπως φιόγκους, κόμπους κ.α. Όποια version του πουκαμίσου και εάν επιλέξουμε, που ταιριάζει στο στιλ μας, το σίγουρο είναι ότι θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες με ό,τι και εάν διαλέξουμε να το συνδυάσουμε.

Το πουκάμισο συνδυάζεται ιδανικά με παντελόνια, φούστες, σορτς και παντελόνες ενώ σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να φορεθεί και ως πανωφόρι είτε πάνω από το outfit μας είτε ως cover up στην παραλία. Έναν νέο και απροσδόκητο τρόπο για να συνδυάσουμε το πουκάμισο πρότεινε η Katie Holmes σε πρόσφατη εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη δημιουργώντας ένα απόλυτα κομψό και άνετο outfit.

Συγκεκριμένα, η Katie Holmes επέλεξε να συνδυάσει το γαλάζιο oversized πουκάμισο της με μία αθλητική φόρμα σε τόνους του λευκού. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρη tote bag και μαύρα sneakers.

Δες την εμφάνιση της

Katie Holmes | Έκανε τον πιο απροσδόκητο συνδυασμό με ένα πουκάμισο

Πουκάμισο από ποπλίνα σε φαρδιά γραμμή, H&M

Λινό πουκάμισο με κουμπιά, Zara

Πουκάμισο με κρυφή πατιλέτα, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ