Follow us

Τα denim παντελόνια που είναι ιδανικά για αυτή την εποχή

Τα denim παντελόνια που είναι ιδανικά για αυτή την εποχή Splash News / Ideal Images

Αν έπρεπε να επιλέξουμε ένα staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας το οποίο έχει να μας προσφέρει ατελείωτη ποικιλία πιθανών συνδυασμών και διαφορετικών συνόλων, αδιαμφισβήτητα το staple αυτό θα ήταν το denim παντελόνι. Το διαχρονικό denim παντελόνι μας συντροφεύει κάθε σεζόν της χρονιάς όπως και σε κάθε τάση που ο κόσμος της μόδας προτείνει. Οποίες και αν είναι οι τάσεις, το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι είναι πάντα η ιδανική επιλογή τόσο για να προσαρμόσουμε μια τάση στα "μέτρα μας" όσο και για να μας λύσει τα χέρια σε οποιαδήποτε περίσταση και αν στραφούμε σε αυτό.

Πέρα από το ότι φέτος θα μπορούσαμε να πούμε πως το denim trend έχει αναδειχθεί στον απόλυτο πρωταγωνιστή των τάσεων, δίνοντας μας έτσι, κατά κάποιο τρόπο, το "ελεύθερο” να φορέσουμε τα denim κομμάτια που επιθυμούμε χωρίς δεύτερη σκέψη, όπως, φυσικά, και ένα τζιν παντελόνι. Οι τρόποι που μπορείς να συνδυάσεις ένα denim παντελόνι είναι αδιαμφισβήτητα αρκετοί όποια εποχή και αν διανύουμε, το φθινόπωρο όμως επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε σύνολα με denim παντελόνια στα οποία ο φθινοπωρινός "αέρας” που θέλουμε να αποδώσουμε στην εμφάνιση μας να είναι ξεκάθαρος.

Αναμφίβολα τα τζιν παντελόνια που θα επιλέξουμε για αυτή τη μεταβατική περίοδο θέλουμε να μας κρατούν ταυτόχρονα δροσερές δίνοντας το φθινοπωρινό look που θέλουμε ως αποτέλεσμα. Τα ιδανικά denim παντελόνια που μπορείς να φορέσεις αυτή την εποχή είναι αυτά που είναι ανοιχτόχρωμης απόχρωσης όπως και σε loose γραμμές όπως mom fit, boyfriend ή wide leg με cut outs,

Παρακάτω θα βρεις τα ιδανικά τζιν παντελόνια για τη μεταβατική εποχή του φθινοπώρου.

Τζιν 90's με φαρδιά μπατζάκια και σκισίματα, Bershka

Denim cargo παντελόνι, Stradivarius

Wide leg ντένιμ με σκισίματα, Pink Woman

Denim Carrot TRF,Zara

Ψηλόμεσο παντελόνι σε ίσια γραμμή, Massimo Dutti

Wide Regular Jeans, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ