Follow us

Το απόλυτο "quiet luxury" βραδινό τσαντάκι από την Η&Μ που κοστίζει 30€

Το διαχρονικό luxury bag που μπορούμε να κρατάμε κάθε εποχή

Το απόλυτο 'quiet luxury' βραδινό τσαντάκι από την Η&Μ που κοστίζει 30€ street style Splash News / Ideal Images

Είτε είσαι λάτρης του minimal στιλ είτε όχι, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει την επικράτηση της quiet luxury τάσης την οποία έφερε στο προσκήνιο η δημοφιλής σειρά ''Succession''. Η quiet luxury τάση μας προτρέπει να ντυνόμαστε με minimal styling όπως και να επενδύουμε σε κομμάτια τα οποία είναι ποιοτικά και διαχρονικά, δύο χαρακτηριστικά στα οποία παίζει άμεσο ρόλο το υλικό, η γραμμή όπως και το χρώμα του fashion item το οποίο θα κρίνουμε ως επένδυση.

Τα συγκεκριμένα κομμάτια με τα οποία θα χτίσουμε την time capsule wardrobe μας, η οποία μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε quiet luxury σύνολα όποιο και εάν είναι το στιλ και το γούστο μας, δεν είναι απαραίτητο να μας βγάλουν out of budget, παρά να μπορούμε να διακρίνουμε ποια κομμάτια καλύπτουν τα θέλω και τις ανάγκες μας έτσι ώστε να προστεθούν στη συλλογή μας. Τα κομμάτια επίσης τα οποία είναι minimal διαθέτουν το απόλυτο "ατού”, το οποίο είναι ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε με αυτά bold looks με ευκολία, εξυπηρετώντας έτσι κάθε στιλ και διάθεση.

Ειδικότερα, είτε επιθυμείς να δημιουργήσεις μία minimal βραδινή εμφάνιση, ή μία περισσότερο έντονη με εμπριμέ ή bold χρώματα στο outfit σου, ανακαλύψαμε το ιδανικό luxury βραδινό τσαντάκι ώμου στην H&M. Το βραδινό τσαντάκι από την H&M έχει ρυθμιζόμενο λουρί για τον ώμο και μεταλλικό κούμπωμα σε χρυσή απόχρωση καθιστώντας ιδανικό για κάθε βραδινή σου εμφάνιση όποια και εάν είναι η περίσταση όπως και απόλυτα διαχρονικό.

Θα το βρεις εδώ

Το απόλυτο "quiet luxury" βραδινό τσαντάκι από την Η&Μ που κοστίζει 30€
Τσάντα ώμου, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ