Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε μία midi φούστα με τον ιδανικό τρόπο για αυτή την εποχή

Πώς να φορέσεις με στιλ μια midi φούστα αυτή την εποχή

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε μία midi φούστα με τον ιδανικό τρόπο για αυτή την εποχή Instagram

Κάποιες εποχές τις έχουμε ταυτισμένες στο μυαλό μας με συγκεκριμένα fashion items όπως και σύνολα ή χρώματα, η αλήθεια όμως είναι ότι κάποια, αν όχι τα περισσότερα από αυτά τα κομμάτια μπορούν να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε stylish σύνολα σε αρκετές περιστάσεις και εποχές. Οι θηλυκές και άνετες φούστες κατατάσσονται αναμφίβολα στην κατηγορία των ρούχων που δεν αποχωριζόμαστε από τις εμφανίσεις μας όποια και εάν είναι η εποχή ενώ ανάλογα με τη σεζόν που διανύουμε, όπως και το ίδιο το ρούχο, δημιουργούμε τον κατάλληλο και ιδανικότερο στιλιστικό συνδυασμό που ταιριάζει καλύτερα στην περίσταση.

Μπορεί κάθε μήκος φούστας να μας εξυπηρετεί στιλιστικά την κάθε εποχή, οι midi φούστες όμως έχουν τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε έτσι ώστε να αισθανόμαστε άνετες αλλά και να δημιουργούμε stylish outfits με διαφορετικούς στιλιστικούς τρόπους. Για τη μεταβατική περίοδο που διανύουμε οι επιλογές που έχεις για να συνδυάσεις με στιλ μία midi φούστα είναι αρκετές ανάλογα με την περίσταση, τη διάθεση σου και το στιλ σου.

Διαβάστε Επίσης

Έμπνευση για το πώς να φορέσουμε μία midi φούστα, που ταιριάζει απόλυτα σε αυτή την εποχή, μας χάρισε η Τόνια Σωτηροπούλου σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε να συνδυάσει μία midi πλισέ φούστα με εμπριμέ μοτίβο με μαύρο αμάνικο, το οποίο μπορεί να είναι και μαύρο body, και ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με flat σανδάλια εσπαντρίγιες σε μαύρο χρώμα.

Δες την εμφάνισή της


Άλλοι κομψοί και επίκαιροι stylish συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με μία midi φούστα είναι να τη φορέσεις με ένα ανάλαφρου υφάσματος πουκάμισο, με crop top, με strapless και πανωφόρι εάν η θερμοκρασία το απαιτεί ενώ οι επιλογές που έχεις στα παπούτσια είναι εξίσου αρκετές. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα ζευγάρι sneakers, flatforms, loafers, mules ή μπαλαρίνες για μία άνετη και κομψή εμφάνιση.

Φούστα σατινέ πλισέ, Zara

Πλισέ φούστα, H&M

Μίντι φούστα σε στιλ lingerie με τσαλακωμένο εφέ, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ