Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Ο stylish τρόπος που φόρεσε τα sneakers της αυτή την εποχή

Έφτασε η εποχή που φοράμε τα αγαπημένα ανετά μάς sneakers

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη | Το φόρεμα της στο χρώμα τάση του καλοκαιριού θα αναδείξει τέλεια την μαυρισμένη σου επιδερμίδα Instagram@marakiiliaki

Η αρχή μιας νέας εποχής σηματοδοτεί αρκετές αλλαγές, μία από αυτές είναι και οι αλλαγές στην γκαρνταρόμπα μας και στα κομμάτια με τα οποία επιλέγουμε να δημιουργήσουμε τα σύνολα για τις εμφανίσεις μας. Σίγουρα από τα πρώτα κομμάτια τα οποία φανερώνουν τη φθινοπωρινή μας διάθεση όπως και την αλλαγή του καιρού είναι τα πρώτα μακρυμάνικα tops ή ζακέτες που θα φορέσουμε, τα τζιν παντελόνια όπως και τα πρώτα "κλειστά” μας παπούτσια, τα οποία, ας το παραδεχτούμε, μας είχαν λείψει κάπως.

Μία από τις πρώτες επιλογές μας σε "κλειστά” παπούτσια είναι χωρίς αμφιβολία τα αγαπημένα μας άνετα sneakers. Πέρα από την άνεση που μας προσφέρουν, τα sneakers έχουν και τη δυνατότητα να είναι βολικά και για όλες τις ώρες της καθημερινότητας μας χαρίζοντας μας ταυτόχρονα στιλ καθώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε με σχεδόν κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας με το κατάλληλο styling.

Μπορούμε να φορέσουμε ένα ζευγάρι sneakers δημιουργώντας ένα μεταβατικό look για την εποχή που διανύουμε με μακριές παντελόνες, denim παντελόνια, βερμούδες, maxi, midi ή σεμιζιέ φορέματα όπως και με maxi ή midi φούστες. Όποιο styling combo και να επιλέξουμε ένα ζευγάρι sneakers αυτόματα θα κάνει το look μας πολύ πιο άνετο όπως και φθινοπωρινό ακόμη και εάν διαλέξουμε χρώματα τα οποία δεν συγκαταλέγονται στην φθινοπωρινή χρωματική παλέτα.

Την έμπνευση για ένα φρέσκο look με ένα ζευγάρι sneakers μας την έδωσε η Μαρία Ηλιάκη σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη επέλεξε να φορέσει μια maxi φούστα με εμπριμέ μοτίβο σε γαλάζια απόχρωση και να τη συνδυάσει με ένα crop top μαρινιέρα σε λευκό και μπλε χρώμα ενώ τα puffer μανίκια του top έδωσαν μια extra stylish πινελιά στο look της. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με λευκά sneakers και χρυσά σκουλαρίκια.

Δες την εμφάνισή της


Παρακάτω θα βρεις κι’άλλα looks με sneakers που είναι ιδανικά για τη μεταβατική αυτή εποχή.




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ