Follow us

Οι κομψές μπαλαρίνες από τη Mango που ταιριάζουν με όλα τα φθινοπωρινά σου looks

Οι μπαλαρίνες που θα αναβαθμίσουν τα looks σου αυτή την εποχή

Oi κομψές μπαλαρίνες από την Mango που ταιριάζουν με όλα τα φθινοπωρινά looks Splash News / Ideal Images

Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας για να ανανεωθούμε τον Σεπτέμβριο, τόσο στιλιστικά όσο και στη διάθεση μας, έτσι ώστε να υποδεχθούμε τη νέα σεζόν με άλλη στιλιστική ενέργεια. Κάποια κομμάτια κλειδιά μπορούν να μας βοηθήσουν να πετύχουμε την φθινοπωρινή αίσθηση που θέλουμε να αποπνέουμε αλλά και να αισθανόμαστε. Fashion items όπως κάποια λεπτά πανωφόρια, λεπτής ύφανσης πουλόβερ, πουκάμισα, jackets όπως και παπούτσια.

Το ζευγάρι υποδημάτων που αγαπήθηκε όσο λίγα στα 00s, τα ballet flats, ή αλλιώς οι μπαλαρίνες, επανήλθαν διακριτικά στην κλασική και γνωστή τους εκδοχή το 2022 και πλέον την άνοιξη του 2023 τις είδαμε να πρωταγωνιστούν στα πιο cool και stylish outfits των it girls όπως και στις συλλογές των αγαπημένων μας fashion brands. Για ακόμη μία σεζόν, Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 -24, οι μπαλαρίνες θα προτιμηθούν για να προσθέσουν μία stylish και ρομαντική πινελιά στις εμφανίσεις μας.

Τα ballet flats, που οι Γαλλίδες δεν αφαίρεσαν ποτέ από την γκαρνταρόμπα τους ως "παλιομοδίτικες” δίνουν έναν ρομαντικό και ανάλαφρο χαρακτήρα στο σύνολο μας χαρίζοντας ταυτόχρονα άνεση και πρακτικότητα σε κάθε περίσταση της καθημερινότητας μας. Η "πασπαρτού” ιδιότητα τους ήταν και ένα από τα χαρακτηριστικά που οι μπαλαρίνες προτιμήθηκαν αλλά και προτιμώνται ξανά σε elevated looks που κύριος στόχος τους είναι η άνεση αλλά και το εύκολο και πετυχημένο styling για όλες τις ώρες της ημέρας.

Για τη φθινοπωρινή σεζόν που διανύουμε, ανακαλύψαμε στη νέα συλλογή της Mango το ιδανικό ζευγάρι μπαλαρίνες που μπορείς να εντάξεις με ευκολία στα περισσότερα φθινοπωρινά σου σύνολα. Το εν λόγω ζευγάρι μπαλαρίνες έχει στρογγυλή μύτη, εφέ λουστρινιού, κλείσιμο με λουρί και κουμπί και είναι μαύρου χρώματος, αναβαθμίζοντας οποιοδήποτε σύνολο θα επιλέξεις για να τις συνδυάσεις.

Οι κομψές μπαλαρίνες από τη Mango που ταιριάζουν με όλα τα φθινοπωρινά σου looks
Μαύρες μπαλαρίνες, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ