Follow us

Τα denim jackets που θα σε βοηθήσουν να διανύσεις με στιλ αυτές τις ημέρες

Με στιλ και με την κατάλληλη θερμοκρασία

Τα denim jackets που θα σε βοηθήσουν να διανύσεις με στιλ αυτές τις ημέρες Splash News / Ideal Images

Η μεταβατική περίοδος του φθινοπώρου, και ειδικότερα του Σεπτεμβρίου, όπου η θερμοκρασία μπορεί τη μια μέρα να είναι υψηλή και την επόμενη χαμηλότερη, απαιτεί από εμάς, και την γκαρνταρόμπα μας, κομμάτια τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες της καθημερινότητας μας. Πέρα από τα παπούτσια μας τα οποία πλέον είναι συχνότερα "κλειστά” αρχίζουμε να φοράμε και τα μακριά μας παντελόνια όπως και τις πρώτες ζακέτες ή jackets του φθινοπώρου.

Το φθινόπωρο και συγκεκριμένα ο Σεπτέμβριος είναι η καταλληλότερη εποχή για να εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας την τάση του denim on denim, δημιουργώντας σύνολα με denim jackets και denim παντελόνια ή φούστες. Ακόμη και εάν δεν επιλέξουμε να συνδυάσουμε δύο τζιν κομμάτια στην εμφάνιση μας, ένα denim jacket ταιριάζει με όποια επιλογή outfit διαλέξουμε χαρίζοντας μας άνεση όπως και ένα επίκαιρο look το οποίο είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις.

Ένα denim jacket, το οποίο λόγω της denim τάσης, μπορούμε να το βρούμε σε μεγάλη γκάμα διαφορετικών επιλογών ανάλογα με το στιλ και τη διάθεση μας, ταιριάζει εξίσου με φορέματα όπως και με παντελόνια, jumpsuits, φούστες όπως και σορτς ή βερμούδες. Πέρα από τη δυνατότητα του να συνδυαστεί με κάθε πιθανό κομμάτι της συλλογής μας, διαθέτει τη δυνατότητα να συνδυαστεί και με κάθε χρώμα και απόχρωση όπως και με κάθε είδος μοτίβου, χαρίζοντας μας έτσι ακόμα περισσότερες επιλογές στο styling του look μας.

Μπορείς να βρεις denim crop jackets, με ζώνη, με λάστιχο, σε ανοιχτή όπως και σε σκούρα απόχρωση και να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου με στιλ δημιουργώντας ένα elevated outfit.

Στην παρακάτω συλλογή θα βρεις διαφορετικά είδη denim jacket όποιο και εάν είναι το γούστο σου, για να σε βοηθήσει να διανύσεις τη μεταβατική περίοδο του Σεπτεμβρίου

Ντένιμ trench cropped τζάκετ, Bershka

Ντένιμ bomber τζάκετ, Massimo Dutti

Κοντό τζιν μπουφάν, H&M

Κοντό τζιν jacket, Stradivarius

Μπουφάν denim TRF, Zara

Κροπ ντένιμ τζάκετ με λάστιχο, Pink woman

Mπουφάν jean Used, ALE

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ