Follow us

Ήβη Αδάμου | Κράτησε την τσάντα που ταιριάζει με κάθε φθινοπωρινό look (και δεν είναι μαύρη)

Το αξεσουάρ που μπορεί να αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου αυτή την εποχή

MissBloom TEAM
Ήβη Αδάμου | Κράτησε την τσάντα που ταιριάζει με κάθε φθινοπωρινό look (και δεν είναι μαύρη!) Instagram

Είτε παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας είτε όχι, αδιαμφισβήτητα θα έχεις προσέξει την επιστροφή των denim on denim looks από τα 90s. Τα denim είναι χωρίς αμφιβολία ένα ύφασμα που δεν λείπει από καμία γκαρνταρόμπα καμία εποχή του χρόνου ακόμα και όταν δεν είναι trend. Τα τζιν παντελόνια όπως και τα τζιν σορτσάκια και οι τζιν φούστες είναι κομμάτια που δεν αποχωριζόμαστε όποιες και εάν είναι οι τάσεις που κυριαρχούν. Κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες πρωταγωνίστησε έντονα το denim trend το οποίο μας πρότεινε να εντάξουμε στις εμφανίσεις denim fashion items, φορέματα, φούστες, jumpsuits, jackets όπως και αξεσουάρ.

Παπούτσια, αξεσουάρ για τα μαλλιά όπως και τσάντες ήταν κάποια από αυτά που είδαμε να φορούν στις stylish εμφανίσεις τους τόσο τα fashion it girls όσο και σε μεγάλη γκάμα στα ράφια των αγαπημένων μας fashion brands. Το τζιν ύφασμα, σε όποια απόχρωση και εάν το επιλέξεις, είναι ένα κομμάτι πασπαρτού καθώς μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με όλους τους τόνους της χρωματικής παλέτας όπως και με όλα τα εμπριμέ μοτίβα, χαρίζοντας μία stylish εμφάνιση ανάλογα με το γούστο και το στιλ μας.

Μία denim τσάντα, λόγω της διαχρονικότητας του τζιν υφάσματος όπως και του χαρακτηριστικού του να μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν τα πάντα, της δίνει ισάξια στιλιστική αξία με άλλα διαχρονικά staples της γκαρνταρόμπας μας όπως μία μαύρη τσάντα.

Η Ήβη Αδάμου σε πρόσφατο look της απέδειξε το πόσο κομψό μπορεί να είναι ένα denim τσαντάκι σε ένα φθινοπωρινό μας look. Συγκεκριμένα η Ήβη Αδάμου επέλεξε να φορέσει ένα denim παντελόνι ανοιχτόχρωμης απόχρωσης το οποίο συνδύασε με μαύρο tank top. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με denim τσαντάκι και μπαλαρίνες σε κρεμ απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της

Τζιν τσάντα ώμου, Bershka

Τσάντα ώμου από denim, H&M

Μεγάλη τσάντα τζιν χιαστί, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ