Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου προτείνει πώς να φορέσεις ένα total white look αυτή την εποχή

Κι' όμως, με σωστό styling, ένα total white look μπορεί να αναδειχθεί ότι πιο stylish για αυτή την εποχή

Η Αθηνά Οικονομάκου προτείνει πώς να φορέσεις ένα total white look αυτή την εποχή Instagram@athinao1konomakou

Το λευκό χρώμα, όπως και το μαύρο, υπάρχουν κάθε εποχή σε οποιαδήποτε γυναικεία γκαρνταρόμπα, κάθε φορά σε διαφορετικά fashion items τα οποία συνδυάζουμε ανάλογα με το προσωπικό μας στιλ. Το καλοκαίρι μπορεί να προτιμάμε συχνότερα το λευκό χρώμα όπως και τα total white looks συγκριτικά με τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί το λευκό χρώμα αναδεικνύει υπέροχα τη μαυρισμένη μας επιδερμίδα όπως και την ανάλαφρη διάθεση μας κατά τη θερινή περίοδο. Όπως και με όλες τις εποχές της χρονιάς, έτσι και το φθινόπωρο, παρόλο που οι γήινοι τόνοι είναι αυτοί που χαρακτηρίζουν τη σεζόν, το λευκό χρώμα μπορεί να "σταθεί” επάξια σε κάθε look που εμείς θα το επιλέξουμε, ειδικότερα και εάν το δημιουργήσουμε με ένα προσεγμένο styling.

Και ενώ είναι πιθανό ένα total white look να σου φαίνεται out of season ή πολύ καλοκαιρινό, αναμφίβολα, εάν φορέσεις τα σωστά κομμάτια συνδυάζοντας τα έχοντας στο μυαλό σου τη φθινοπωρινή σου διάθεση, τότε σίγουρα θα καταφέρεις να πετύχεις ένα αρμονικό, για την εποχή, και stylish αποτέλεσμα.

Εάν το πώς μπορείς να δημιουργήσεις ένα total white look το φθινόπωρο δεν σου φαίνεται στιλιστικά εύκολο, τότε το σύνολο της Αθηνάς Οικονομάκου θα σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι για ένα casual chic outfit. Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου για την πρωινή της έξοδο επέλεξε να φορέσει μία άνετη wide leg παντελόνα την οποία συνδύασε με λευκό T-shirt με στάμπα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με backpack σε κρεμ απόχρωση, λευκή ζώνη και κρεμ παπούτσια ενώ κρατούσε ένα λευκό bomber jacket σε περίπτωση που το χρειαστεί.

Δες την εμφάνισή της

Η Αθηνά Οικονομάκου προτείνει πώς να φορέσεις ένα total white look αυτή την εποχή

Παρακάτω 5 total white looks που θα σε εμπνεύσουν για κάθε πιθανή περίσταση, αποδεικνύοντας πως ένα λευκό μονοχρωματικό σύνολο είναι μία πολύ κομψή και ενημερωμένη επιλογή.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ