Follow us

Η νέα Denimwear συλλογή των Marks & Spencer θα ανανεώσει το στιλ σου

MissBloom TEAM
© Marks & Spencer © Marks & Spencer

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη νέα denim συλλογή, με επιλογές που συνδυάζουν άνεση και στυλ για casual chic εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ. Η νέα Denimwear σειρά των Marks & Spencer χρησιμοποιεί ποιοτικά υφάσματα, που κατασκευάζονται από 100% βαμβάκι και βιώσιμα υλικά.

Η νέα Denimwear συλλογή των Marks & Spencer θα ανανεώσει το στιλ σου

Η Womenswear σειρά της συλλογής περιλαμβάνει must-have κομμάτια, όπως ρετρό mom-jeans, την statement denim ολόσωμη φόρμα, κατάλληλα για όλους τους σωματότυπους. Επιπλέον, το αγαπημένο και διαχρονικό τζιν έχει ενισχυθεί με την τεχνολογία Magic, ένα ελαστικό denim ύφασμα, που σμιλεύει και αναδεικνύει τη σιλουέτα.

© Marks & Spencer

Στην ανδρική σειρά πρωταγωνιστούν κλασικά και διαχρονικά κομμάτια, σε ανθεκτικές και άνετες γραμμές. Τα νέα M&S denim κομμάτια είναι φτιαγμένα από καινοτόμα υφάσματα με αδιάβροχο φινίρισμα. Βασικά κομμάτια της Menswear αποτελούν τα Thermal Jeans, που προσφέρουν άνεση και ζεστασιά όταν φοριούνται κατά τη διάρκεια των ψυχρότερων μηνών.

Οι νέες denim προτάσεις των Marks & Spencer συμπληρώνουν και την παιδική ντουλάπα, εξασφαλίζοντας ακόμη περισσότερη άνεση στις φθινοπωρινές τους περιπέτειες. Φτιαγμένα από βιώσιμα υφάσματα που "αναπνέουν" για να είναι ιδανικά για παιχνίδι, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε denim jackets και σαλοπέτες, μοντέρνα τζιν φορέματα με φλοράλ λεπτομέρειες για τα κορίτσια και cargo παντελόνια για τα αγόρια.

© Marks & Spencer

Ανακαλύψτε τη νέα φθινοπωρινή Denimwear 2023 συλλογή στα καταστήματα Marks & Spencer και online στο www.marksandspencer.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ