Follow us

Η Φαίη Σκορδά υιοθέτησε την τάση του quiet luxury στην πρεμιέρα της εκπομπής της

Το κομψό σύνολο που μπορούμε να αντιγράψουμε με ευκολία

MissBloom TEAM
Η Φαίη Σκορδά υιοθέτησε την τάση του quiet luxury στην πρεμιέρα της εκπομπής της Instagram@fayskorda

Ήδη βρισκόμαστε σχεδόν στα μέσα της νέας σεζόν και ενώ μπορεί να ξέρουμε τις περισσότερες τάσεις οι οποίες πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν μπορεί να μην έχουμε την κατάλληλη έμπνευση για το πως να τις εντάξουμε στις εμφανίσεις μας. Η quiet luxury τάση ήταν η εξέλιξη της επιστροφής των minimal κομματιών από τα 90s η οποία αναδείχθηκε μέσω της σειράς "Succesion” και πλέον βλέπουμε να υιοθετείται από celebrities και fashion it girls, λόγω της στιλιστικής ασφάλειας που μας προσφέρει, λόγω της διαχρονικότητας αλλά και λόγω της ευκολίας που μας χαρίζει στον συνδυασμό βασικών staples της γκαρνταρόμπας μας.

Σήμερα (11/9), οι ελληνικές εκπομπές είχαν πρεμιέρα σηκώνοντας αυλαία για τη φθινοπωρινή και χειμερινή σεζόν που πρόκειται να διανύσουμε. Ανάλογα με το προσωπικό τους στιλ, οι παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης επέλεξαν να φορέσουν σύνολα που ταιριάζουν στο γούστο τους όπως και στην εποχή. Η Φαίη Σκορδά με την εκπομπή "Fay's Time” καλωσόρισε τους τηλεθεατές της στη νέα τηλεοπτική σεζόν με ένα σύνολο το οποίο μπορούμε να αντιγράψουμε με ευκολία ενώ αναμφίβολα μπορούμε να το εντάξουμε στην κατηγορία της quiet luxury τάσης.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα αμάνικο λευκό top το οποίο συνδύασε με μαύρο tube παντελόνι. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρη ζώνη και pointy γόβες σε κρεμ και μαύρο χρώμα.

Δες την εμφάνισή της στην πρώτη εκπομπή της σεζόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ