Follow us

Η Νικολέττα Ράλλη με τα μποτάκια από την H&M που μπορείς να φορέσεις και σε μία βραδινή έξοδο

Τα μποτάκια που θα αναβαθμίσουν τις day to night φθινοπωρινές εμφανίσεις σου

Η Νικολέττα Ράλλη με τα μποτάκια από την H&M που μπορείς να φορέσεις και σε μία βραδινή έξοδο Instagram

Όλα τα fashion items που εμπεριέχονται στην φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα μας είναι ξεχωριστά καθώς με αυτά δημιουργούμε ενδιαφέροντα και stylish looks για τις εμφανίσεις μας. Ένα όμως από τα κομμάτια που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα είναι τα παπούτσια τα οποία θα επιλέξουμε για να ολοκληρώσουμε τα σύνολα μας. Αρκετά μπορεί να είναι τα ζευγάρια παπούτσια που μας τραβάνε την προσοχή και θέλουμε να τα εντάξουμε στη συλλογή μας, με σκοπό να αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις μας όποτε τα επιλέξουμε. Εξίσου σημαντικά είναι και τα παπούτσια που επιλέγουμε να σετάρουμε στις βραδινές και λίγο πιο special εμφανίσεις μας.

Κάποια κομμάτια - κλειδιά, θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε επένδυση και σημαντική προσθήκη στη συλλογή μας, ειδικότερα εάν μπορούμε να τα φορέσουμε σε διάφορες αλλά και διαφορετικές περιστάσεις. Τα μποτάκια που επιλέγουμε για τις φθινοπωρινές, όπως και χειμερινές εμφανίσεις μας είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα υποδήματος που μπορεί να μας βοήθησει στο να παραμείνουμε άνετες όπως και stylish στις day to night εμφανίσεις μας.

Ειδικότερα, ένα statement ζευγάρι μποτάκια είναι αναμφίβολα επένδυση καθώς έχει τη δυνατότητα τόσο να "μεταμορφώσει" τα σύνολα μας όσο και να μας χαρίσει την άνεση που χρειαζόμαστε για κάθε πιθανή περίσταση. Για bold καθημερινές εμφανίσεις όπως και για τις special περιστάσεις του φθινοπώρου και του χειμώνα, events ή parties στα οποία πρόκειται να δώσεις το παρών, ανακαλύψαμε το ιδανικότερο ζευγάρι statement μποτάκια στην H&M.

Συγκεκριμένα, το ιδιαίτερο αυτό ζευγάρι επελεξε η Νικολέττα Ράλλη σε πρόσφατη εμφάνιση της. Το ζευγάρι μποτάκια είναι cowboy style και μαύρου χρώματος ενώ αυτό που τα κάνει τόσο ιδιαίτερα είναι το ότι είναι διακοσμημένα με τρουκς. Η Νικολέττα Ράλλη επέλεξε να δημιουργήσει ένα stylish look το οποίο αποτελούταν από κοστούμι σε λευκή απόχρωση και τα ιδιαίτερα μποτάκια της H&M. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρο τσάντακι ώμου.

Δες την εμφάνισή της

Η Νικολέττα Ράλλη με τα μποτάκια από την H&M που μπορείς να φορέσεις και σε μία βραδινή έξοδο
Μποτάκια με διακοσμητικά τρουκς, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ