Follow us

10 κομμάτια για casual sport looks από τη νέα συλλογή της Stradivarius

Τα κομμάτια από την Stradivarius για να συνδυάσεις άνεση με στιλ

Courtesy of Stradivarius

Η προετοιμασία των outfit μας για την καθημερινότητα δεν είναι κάτι που μπορούμε πάντα να το κάνουμε με επιτυχία. Σαν αποτέλεσμα είναι πολλές οι φορές που στεκόμαστε μπροστά από την ντουλάπα μας και αναρωτιόμαστε ποιο είναι το ιδανικότερο σύνολο για να μας προσφέρει άνεση, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε σε όλες τις περιστάσεις της ημέρας, αλλά και να μας κρατήσει κομψές και stylish.

Για αυτές τις ημέρες όπου επιθυμούμε άνεση αλλά και στιλ, χωρίς πολλή σκέψη, μπορούν να μας εξυπηρετήσουν κομμάτια τα οποία είναι ευέλικτα και πρακτικά, είναι μοντέρνα και κομψά όπως και μπορούν να συνδυαστούν με άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Τα τελευταία χρόνια τα athleisure ρούχα και ο ρόλος που έχουν αποκτήσει στη μόδα και τις τάσεις, έχουν γίνει ο καλύτερος σύμμαχος μας στην επιλογή συνόλου καθώς τα items κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας μπορούν να αποκτήσουν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα εάν συνδυαστούν με ένα casual sport item.

Μπορείς να δημιουργήσεις looks κάνοντας mix&match διαφορετικών υφασμάτων και ειδών στιλ, όπως να συνδυάσεις ένα αθλητικό φούτερ με ένα leather pants ή με ένα oversized blazer. Επίσης, ένα μονοχρωματικό αθλητικό σετ μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά και με στιλ με ένα παλτό ή ένα δερμάτινο bomber jacket προσθέτοντας έξτρα στιλιστικούς πόντους στο σύνολο σου.

Τα ιδανικότερα κομμάτια για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου αυτή την εποχή και να δημιουργήσεις casual sport looks τα οποία θα σου χαρίζουν κομψότητα και άνεση, ανακαλύψαμε στη νέα συλλογή της Stradivarius "Casual Sport”.

Παρακάτω θα βρεις 10 κομμάτια κλειδιά από τη νέα συλλογή της Stradivarius για να πετύχεις effortless, αψεγάδιαστα και άνετα σύνολα για την καθημερινότητα σου.

Τα key-pieces από τη συλλογή Stradivarius

Ολόσωμη φόρμα seamless με άνοιγμα στην πλάτη, Stradivarius

Αθλητική μπλούζα soft touch, Stradivarius

Κοντή καμπαρντίνα με εφέ ξεθωριασμένου δέρματος, Stradivarius

Φούτερ από modal σε απαλή υφή, Stradivarius

Κοντό ξεβαμμένο φούτερ, Stradivarius

Παντελόνι φόρμας από ύφασμα φούτερ, Stradivarius

Bomber oversized jacket, Stradivarius

Ξεβαμμένο top χωρίς ραφές, Stradivarius

Φούτερ από modal σε απαλή υφή, Stradivarius

Παλτό με ζώνη, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ