Follow us

Πώς θα ανανεώσεις το φθινοπωρινό στιλ σου μέσα από τη συλλογή "Artisan Aura" της Peace + Chaos

Εξέλιξε το προσωπικό στιλ σου με τη βοήθεια του ελληνικού brand, Peace + Chaos.

Peace + Chaos Courtesy of Peace + Chaos

Κάθε νέα σεζόν φέρνει μαζί της τις νέες συλλογές που θα μας βοηθήσουν να εκφραστούμε περισσότερο μέσα από το ντύσιμό μας. Ο στόχος μας είναι να επιλέξουμε εκείνες που μας βοηθούν να εξελιχθούμε τόσο ως fashion lovers όσο και ως προσωπικότητες. Έχοντας ως motto "Μείνε προσγειωμένος και πιστός στον αυθεντικό σου εαυτό”, το ελληνικό brand Peace + Chaos κάνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο που έχει κάθε σύγχρονη γυναίκα που αγαπά να εκφράζει την προσωπικότητά της στο στιλ της.

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024, η νέα συλλογή της Peace + Chaos ονομάζεται "Artisan Aura" και χαρακτηρίζεται από τις πλούσιες έθνικ επιρροές, οι γραμμές ρούχων αποπνέουν θηλυκότητα και δυναμικότητα, ενώ οι γήινες αποχρώσεις και τα εντυπωσιακά prints την καθιστούν ως μία collection που έχει έναν σημαντικό στόχο. Να σε πείσει να πειραματιστείς στιλιστικά. Η Γυναίκα που φορά τις δημιουργίες της Peace + Chaos έχει θάρρος, δεν φοβάται, είναι μία αληθινή bohemian ψυχή.

Ποια items από τη νέα συλλογή της Peace + Chaos αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου;

Ρίχνοντας μία ματιά στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ελληνικού brand, η προσοχή μας πέφτει στα εμπριμέ φορέματα που είναι ιδανικά για day to night εμφανίσεις στην πόλη, ενώ μπορείς να φορέσεις τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Οι φούστες και τα leggings του brand επίσης έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, και είναι τα bottoms που θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς "Out of the Box" στο ντύσιμό σου. Τα bodycon και τα πουκάμισα της"Artisan Aura"συλλογής είναι επίσης must have, αφού μπορείς να τα συνδυάσεις είτε με basic κομμάτια όπως το τζιν είτε με άλλα, εξίσου statement bottoms, σε mix and match συνδυασμούς.

Οι συλλογές της Peace + Chaos διατίθενται σε επιλεγμένες boutiques σε Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία και Ιταλία καθώς και στο www.peaceandchaos.com.

Talisman Skirt Peace + Chaos 

Mystical Dress Peace + Chaos

Dragonfly Bomber Peace + Chaos 

 Nymph Dress Peace + Chaos 

 Insecta Shirt  Peace + Chaos 

 Insecta Dress Peace + Chaos 

 Talisman Dress Peace + Chaos 

 Talisman Leggings  Peace + Chaos 

 Talisman Bodycon Peace + Chaos 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ