Follow us

Η H&M συνεργάζεται με τον οίκο Rabanne σε μία συλλογή αφιερωμένη στο french glam

Το λαμπερό party για την παρουσίαση της συλλογής πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι.

H&M Rabanne Courtesy of H&M

Κάθε νέα σεζόν, οι fashion lovers περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την ανακοίνωση της H&M. Κάθε χρόνο, το high street brand μόδας και lifestyle που αξίζει σίγουρα τον χαρακτηρισμό "trendsetter” συνεργάζεται με κάποιον διάσημο οίκο μόδας, δημιουργώντας μία συλλογή που συνδυάζει την αισθητική της H&M με την ιστορία του εκάστοτε fashion house. Φέτος, η Η&Μ συνεργάζεται με τον οίκο Rabanne, ο οποίος υπήρξε πρωτοπόρος στη γαλλική μόδα. Από τη δεκαετία του 1960, όπου ο Paco Rabanne ξεκίνησε να παρουσιάζει το όραμά του για τη γυναικεία μόδα έως σήμερα που έχει αναλάβει τα ηνία του οίκου ο Jilien Dossena, ο οίκος καταφέρνει να ορίζει τις τάσεις της μόδας, απελευθερώνοντας από στιλιστικά κλισέ κάθε σύγχρονη γυναίκα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εν λόγω συλλογή H&M x Rabanne αξίζει να τιμηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, στις 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ένα λαμπερό πάρτι μόδας με διάσημους καλεσμένους στο θρυλικό νυχτερινό κλαμπ Silencio του Παρισιού. Στη διάρκεια του party, παρουσιάστηκε η συλλογή, η οποία περιλαμβάνει υναικεία, ανδρικά και αξεσουάρ, καθώς και είδη διακόσμησης σπιτιού. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στο flagship κατάστημα της Η&Μ, Ερμού 54, Αθήνα και στο hm.com στις 9 Νοεμβρίου 2023.

Η ταλαντούχα pop star από τη Σουηδία, Robyn, δημιούργησε τη σωστή ατμόσφαιρα στην έναρξη της βραδιάς, για το πάρτι που ακολούθησε από τη δημοφιλή DJ και παραγωγό Peggy Gou. Η Αμερικανίδα σταρ, ηθοποιός και τραγουδίστρια Cher έκανε μια λαμπερή εμφάνιση ως special guest. Οι λαμπεροί καλεσμένοι, Cher, Elle Fanning, Peggy Gou, Robyn, Irina Shayk, Iris Law, Alton Mason, Jared Leto, Damson Idris, Ashley Graham και Tina Kunakey φόρεσαν key κομμάτια από τη συλλογή υψηλής αισθητικής Rabanne H&M. Επιπλέον στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Amina Muaddi, Tyga, Rianne Van Rompaey, Alexander Edwards, Jade Rabarivelo,Rafael Pavarotti και Issa Perica.

Όπως ανέφερε ο Julien Dossena, creative director του οίκου Rabanne "Ο οίκος Rabanne ήταν πάντα ένα brand που προσφέρει χαρά, γεγονός που αποτυπώνεται και στην παιχνιδιάρικη διάθεση της συλλογής Rabanne H&M. Θέλω πάντα οι άνθρωποι να αισθάνονται απελευθερωμένοι όταν φορούν τα ρούχα μας, γι' αυτό ήταν υπέροχο να βλέπω τους καλεσμένους να διασκεδάζουν και να αγκαλιάζουν το δημιουργικό πνεύμα της συλλογής".

Σύμφωνα με την Ann-Sofie Johansson, head of design womenswear and creative advisor της H&M "Τι καλύτερο από το να αποκαλύψεις μια συλλογή φτιαγμένη για στιγμές διασκέδασης και πάρτι σε ένα εμβληματικό νυχτερινό κλαμπ; Ήταν χαρά μας να αποκαλύψουμε τη συνεργασία Rabanne H&M στο Παρίσι με τους λαμπερούς καλεσμένους μας να αποκαλύπτουν τις εντυπωσιακές δυνατότητες αυτής της πολύπλευρης συλλογής.”

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ