Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με H&M φόρεμα που θα φοράς σε repeat τους επόμενους μήνες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε τα πέδιλα που αξίζουν σίγουρα μία θέση στη συλλογή σου.

stam_tsimtsili Instagram @stam_tsimtsili

Ένας από τους λόγους που έχει ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς τα looks που φορούν καθημερινά οι Ελληνίδες celebrities είναι η στιλιστική έμπνευση που μας προσφέρουν. Ταυτόχρονα, οι αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαρτυρούν τα brands που επιλέγουν να φορέσουν, βοηθώντας μας να κάνουμε καλύτερο shopping. Τουλάχιστον, αυτό ακριβώς συνέβη με ένα πρόσφατο post της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Διαβάστε Επίσης

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της μία ανάρτηση που τη δείχνει να φορά το must have φόρεμα του φθινοπώρου. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα midi ασύμμετρο φόρεμα σε μία πολύ ιδιαίτερη πράσινη lime απόχρωση. Το εν λόγω φόρεμα είναι από τη νέα συλλογή της H&M για το φθινόπωρο του 2023. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνδύασε το φόρεμά της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα που έκαναν το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Διαβάστε Επίσης

Εάν θέλεις να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου, προσθέτοντας σε αυτή έξυπνα και πρακτικά items, τα φορέματα είναι σίγουρα από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, και να επιλέξεις δηλαδή φορέματα σε έντονα χρώματα ή μοτίβα, τα οποία είναι άκρως εντυπωσιακά. Επίσης, δεν χρειάζεται να σκεφτείς ιδιαιτέρως το styling, αφού αρκεί να φορέσεις ένα διαχρονικό στιλ παπουτσιών όπως τα μαύρα πέδιλα, οι μαύρες μπαλαρίνες, οι μπότες ή τα sneakers για ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Το φθινοπωρινό look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Get the item

Ντραπέ σεμιζιέ H&M

Σεμιζιέ από σύμμεικτο lyocell H&M

Φόρεμα διακοσμημένο με στρας H&M

Φόρεμα από γκοφρέ ύφασμα H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ