Follow us

Το Made in Greece σακάκι που θα αναβαθμίσει κάθε φθινοπωρινό outfit

Το σακάκι που φέρει την υπογραφή του ελληνικού brand Cache Cache.

Cache Cache Courtesy of Cache Cache

Τα τελευταία χρόνια, η ελληνική μόδα εξελίσσεται συνεχώς, νέα brands κάνουν την εμφάνισή τους, προσφέροντας μας μία πολύτιμη ευκαιρία. Να δημιουργήσουμε μία μοναδική και καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα για την εκάστοτε περίσταση. Ως fashion editor που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη Made in Greece μόδα ενθουσιάζομαι να ανακαλύπτω νέα ελληνικά brands, τα οποία δημιουργούν ξεχωριστά ρούχα που μας βοηθούν να εξελίξουμε το προσωπικό στιλ μας.

Ακριβώς αυτόν τον ενθουσιασμό ένιωσα όταν είδα τη νέα συλλογή του ελληνικού brand Cache-Cache. Για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2023-2024, το brand κυκλοφόρησε τη συλλογή που φέρει το όνομα "City Lights" και αποτελείται από tops, φορέματα, φούστες, παντελόνια, πανωφόρια και blazers τα οποία απευθύνονται σε κάθε σύγχρονη γυναίκα που αγαπά το ξεχωριστό και προσεγμένο στιλ.

Από τη συλλογή, εμείς ξεχωρίσαμε λίγο περισσότερο το παρακάτω blazer, το οποίο είναι στις αποχρώσεις του μπλε, του λευκού και του πράσινου lime. Σε καρό μοτίβο και με κρόσσια στα μανίκια, το εν λόγω outerwear πρόκειται να φέρει αέρα ανανέωσης στο φθινοπωρινό και χειμερινό στιλ σου. Μπορείς μάλιστα να το φορέσεις από το πρωί στο γραφείο με λευκό πουκάμισο και pencol φούστα, τη χαλαρή βόλτα στην πόλη σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου τζιν ή ακόμα και σε βραδινή έξοδο με ένα leather look που αποπνέει δυναμισμό.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ