Follow us

Η Amber Valletta πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Tommy Hilfiger μαζί με την οικογένεια της

Εμβληματικά looks από τη νέα συλλογή της Tommy Hilfiger για το Φθινόπωρο του 2023.

MissBloom TEAM
Anna Valetta Couretsy of Tommy Hilfiger

Μέσα από μια ξεχωριστή καμπάνια για το Φθινόπωρο 2023, η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], επανερμηνεύει την έννοια της οικογένειας, προβάλλοντας το κόκκινο, άσπρο και μπλε DNA του brand και την αισιόδοξη αντίληψη της σύγχρονης αμερικανικής κοινωνίας.

H Amber Valletta και η οικογένειά της φωτογραφίζονται γιορτάζοντας στιγμές συντροφικότητας, καθώς επιστρέφουν στο σπίτι τους για το Σαββατοκύριακο, φορώντας εμβληματικά looks από τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger Fall 2023. Καθώς γινόμαστε θεατές των στιγμών της οικογένειας της Amber Valletta, τα looks που προβάλλονται είναι ιδανικά είτε για μια εξόρμηση το Σαββατοκύριακο, είτε για την επιστροφή στην καθημερινότητα. Σε αυτά ξεχωρίζουν αρχειακά στυλ όπως το Varsity Tee και πουλόβερ με cable πλέξη και ανάλαφρα layers με πρωταγωνιστές τις διαχρονικές γραμμές της Tommy Hilfiger, όπως το πουκάμισο Oxford, τα παντελόνια chinos και το ναυτικό μπλε σακάκι. Αναδεικνύεται αβίαστα το Classic American Cool του brand, με έμφαση σε απαραίτητα items που αποτελούν τη βάση ενός τολμηρού και αναβαθμισμένου preppy στυλ.

Στις εικόνες εμφανίζονται η Amber Valletta και ο Teddy Charles μαζί με τον γιο της Amber, Auden, και τα παιδιά του Teddy, Raphaël και Talulah.

Η Amber Valletta πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Tommy Hilfiger μαζί με την οικογένεια της

"Αυτή η καμπάνια τιμά απόλυτα τις αξίες του brand μας, που είναι η έννοια του "ανήκειν" και η συμμετοχικότητα, με έμφαση στην οικογένεια", δηλώνει ο Tommy Hilfiger. "Τα πρόσωπα που συμμετέχουν αποτελούν ένα μοναδικό καστ ταλαντούχων φίλων και συγγενών, των οποίων οι βαθιοί δεσμοί και η ακλόνητη υποστήριξη του ενός προς τον άλλον, μου θυμίζουν τις ισχυρές σχέσεις που έχω και εγώ με τα αγαπημένα μου πρόσωπα".

Τα outerwear items βρίσκονται στο επίκεντρο της συλλογής, με το New York puffer να δίνει μια μοντέρνα προοπτική στα αυθεντικά puffer της δεκαετίας του 90, τα οποία βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής της νεανικής κουλτούρας της δεκαετίας, ιδιαίτερα για το τολμηρό branding, τα έντονα χρώματα και τα υπερμεγέθη σχήματα. Συνδυάζοντας τη σύγχρονη ματιά, την κληρονομιά και τις αρχειακές σιλουέτες του brand, τα εμβληματικά signature items της Tommy Hilfiger εμφανίζονται με παιχνιδιάρικο τρόπο σε όλη τη συλλογή, όπως το αυθεντικό Tommy Tartan, τα χρώματα του κόκκινου, λευκού και μπλε, οι ρίγες και το ΤΗ Monogram.

Tommy Hilfiger

Η συλλογή ΤOMMY HILFIGER Fall 2023 είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ