Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου | Ο casual τρόπος που φόρεσε την τάση της σεζόν που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις

Το άνετο και απόλυτα επίκαιρο look που επέλεξε η Κλέλια Ανδριολάτου για να υιοθετήσει την τάση της σεζόν

Κλέλια Ανδριολάτου | Ο casual τρόπος που φόρεσε την τάση της σεζόν που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις Instagram@klelia_andriolatou

Οι περισσότερες τάσεις που κυριαρχούν τη φετινή σεζόν είναι εύκολο να διακριθούν ακόμα και από τις γυναίκες οι οποίες δεν παρακολουθούν με "ευλάβεια” τον κόσμο της μόδας. Η quiet luxury τάση που μας προτρέπει να ντυνόμαστε με ποιοτικά και κλασσικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, η τάση των denim που φέρνει στο προσκήνιο denim κομμάτια κάθε είδους αλλά και η ηχηρή τάση του fiery red την οποία βλέπουμε να πρωταγωνιστεί τόσο στην γκάμα των fashion brands όσο και στα περισσότερα looks των αγαπημένων μας fashionistas.

Το έντονο κόκκινο, το οποίο έχει επάξια χαρακτηριστεί ως το νέο φούξια του χειμώνα (η αναφορά προκύπτει μετά από την Barbiecore τάση που επικράτησε την άνοιξη και το καλοκαίρι) κυριαρχεί στα επίκαιρα και κομψά looks των fashion it girls καθώς ταιριάζει σε όλα τα στιλ και γούστα. Είτε επιθυμείς να δημιουργήσεις ένα minimal look, ένα bold ή ένα casual outfit, η ποικιλία επιλογών στα κομμάτια που διατίθενται σε έντονο κόκκινο χρώμα είναι μεγάλη, διευκολύνοντας κάθε γυναίκα να εντάξει με ευκολία και στιλ την τάση της σεζόν στις εμφανίσεις της.

Εάν δεν ταιριάζει στο γούστο σου να φορέσεις το έντονο κόκκινο ως το κύριο χρώμα της εμφάνισης σου φορώντας ένα φόρεμα ή ένα παλτό μπορείς να υιοθετήσεις την τάση εντάσσοντας στην εμφάνιση σου αξεσουάρ ή ένα single item σε έντονο κόκκινο χρώμα. Και ενώ μπορεί το κόκκινο να το φανταζόμαστε με περισσότερη ευκολία σε formal περιστάσεις, υπάρχουν πολύ stylish styling combos με τα οποία μπορείς να φορέσεις το χρώμα τάση και σε ένα casual look.

Πρόσφατη εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου αποδεικνύει πως το κόκκινο μπορεί να φορεθεί με ευκολία και στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Η ηθοποιός επέλεξε ένα casual look που μπορείς να υιοθετήσεις με ευκολία, συγκεκριμένα επέλεξε να φορέσει ένα crop top Adidas σε έντονο κόκκινο χρώμα το οποίο συνδύασε με denim παντελόνι και λευκά sneakers.

Δες την εμφάνισή της

Κλέλια Ανδριολάτου | Ο casual τρόπος που φόρεσε την τάση της σεζόν που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις
Κλέλια Ανδριολάτου

Crop Tee με λεπτομέρειες, Adidas

Μπλουζάκι μεταλλικό λογότυπο, Mango

Πλεκτή μπλούζα με βάτες, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ