Follow us

Πώς να υιοθετήσεις τις κορυφαίες τάσεις του φθινοπώρου μέσα από 5 outfits

Τα new classics της νέας συλλογής Tommy Hilfiger θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο επίκαιρα και stylish looks.

Τα φθινοπωρινά outfits που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις τις κορυφαίες τάσεις του φθινοπώρου Courtesy of Tommy Hilfiger

Κάθε εποχή του χρόνου αναζητάμε κομμάτια που ανταποκρίνονται στις τάσεις της σεζόν, ενώ ταυτόχρονα εκφράζουν το προσωπικό μας στιλ. Ιδανικά, θα θέλαμε αυτά τα νέα fashion items να μπορούν να αποτελέσουν μία διαχρονική επένδυση για την γκαρνταρόμπα μας, βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε μία capsule wardrobe. Οι περισσότερες τάσεις της σεζόν που βρίσκονται στο προσκήνιο, μας προτρέπουν να δώσουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε κλασικά κομμάτια που εμφανίζονται ανανεωμένα, λειτουργώντας ευνοικά για τη διαχρονικότητα που επιζητούμε στο στιλ μας.

Αν θέλεις να επενδύσεις σε κλασικά κομμάτια with a twist, η γυναικεία συλλογή της Tommy Hilfiger Fall 2023 με τίτλο "Brave New Classics" είναι αυτή στην οποία πρέπει να στραφείς. Αποτελείται από τα δομικά στοιχεία που απαρτίζουν μία preppy γκαρνταρόμπα καθώς αντλεί έμπνευση από vintage classics με αναφορές σε archive κομμάτια του brand συστήνοντας νέες εκδοχές σε διαχρονικά στιλ.

Η συλλογή "Brave New Classics" της Tommy Hilfiger έχει ως βασικό άξονα τα outerwear κομμάτια με τα puffer jackets να έχουν κυρίαρχο ρόλο στη συλλογή όπως και νέες εκδοχές του duffel coat και του peacoat. Η απόλυτα φθινοπωρινή χρωματική παλέτα της συλλογής περιλαμβάνει ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις που συνδυάζονται αρμονικά με τα έντονα χρώματα που πρωταγωνιστούν τη φετινή σεζόν, όπως το έντονο κόκκινο. Το ταρτάν μοτίβο σε έντονο κόκκινο χρώμα είναι ένα από τα κλασικά σχέδια της συλλογής το οποίο συνδυάζει την κορυφαία τάση του φθινοπώρου με ένα απόλυτα διαχρονικό pattern, υπογραμμίζοντας τη φιλοσοφία της collection. Στη Fall 2023 συλλογή της Tommy Hilfiger, δεν συναντάμε ενδιαφέρουσες αντιθέσεις μόνο στα χρώματα, αλλά και στα εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα. Τα μάλλινα twills έρχονται σε αντίθεση με το δέρμα, τα κρεπ από βισκόζη, το τζιν και το βελούδο, ενώ πολλά κομμάτια κατασκευάζονται από αειφόρα υλικά όπως lyocell, ανακυκλωμένα πολυμερή νήματα και ανακυκλωμένο νάιλον.

Από τη συλλογή "Brave New Classics" της Tommy Hilfiger, ξεχωρίσαμε τα φθινοπωρινά outfits που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν επενδύοντας ταυτόχρονα σε key items για την γκαρνταρόμπα σου.

Πώς θα υιοθετήσεις το beige trend

Το beige trend ήρθε ως απόηχος της quiet luxury τάσης καθώς είναι μία απόχρωση που μπορεί να αναδείξει ακόμη περισσότερο την πολυτέλεια των fashion items από τα οποία αποτελείται το σύνολο μας, όπως επίσης να μας χαρίσουν ένα timeless look που μπορεί να φορεθεί με στιλιστική ασφάλεια σε πολλές περιστάσεις. Από τη φθινοπωρινή συλλογή της Tommy Hilfiger, για ένα look σε beige / ιβουάρ τόνους μπορείς να επιλέξεις το New York Puffer με το TH monogram print, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα και να το συνδυάσεις με κομμάτια σε tonal χρώματα όπως με ένα πουκάμισο με το TH monogram print και ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε φαρδιά γραμμή έτσι ώστε να αισθάνεσαι αλλά και να δείχνεις κομψή και άνετη.

Πώς να υιοθετήσεις τις κορυφαίες τάσεις του φθινοπώρου μέσα από 5 outfits
Άνετο φουσκωτό μπουφάν, Tommy Hilfiger
Άνετο φουσκωτό μπουφάν New York Puffer Jacket, Tommy Hilfiger.

TH Monogram μεταξωτό πουκάμισο, Tommy Hilfiger
TH Monogram μεταξωτό πουκάμισο, Tommy Hilfiger.

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε άνετη γραμμή, Tommy Hilfiger
Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε άνετη γραμμή, Tommy Hilfiger.


Ο πιο chic τρόπος για να φορέσεις το τζιν σου

Το τζιν παντελόνι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, όποια εποχή και εάν διανύουμε. Κατά τους φθινοπωρινούς μήνες, με ένα τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή μπορείς να συνδυάσεις ένα άνετο graphic T-shirt και το oversized μάλλινο pied de poul σακάκι με μονή σειρά κουμπιών της συλλογής Tommy Hilfiger. Το συγκεκριμένο outfit έχει την έγκριση των πιο κομψών γυναικών του πλανήτη, που εμπιστεύονται πάντα ένα τζιν, ένα σακάκι και ένα t-shirt για τις casual chic εμφανίσεις τους. Στο graphic μοτίβο στο T-shirt της Tommy Hilfiger βάζει την απαραίτητη "american style" πινελιά στο look και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το αυθεντικό αμερικάνικο preppy style.

Courtesy of Tommy Hilfiger
Καρό oversized σακάκι, Tommy Hilfiger
Καρό oversized σακάκι, Tommy Hilfiger.

T-shirt με varsity λογότυπο, Tommy Hilfiger
T-shirt με varsity λογότυπο, Tommy Hilfiger.

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή, Tommy Hilfiger
Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή, Tommy Hilfiger.


Το must-have jacket του φθινοπώρου

Οπως προαναφέραμε, τα outerwear κομμάτια πρωταγωνιστούν στη φθινοπωρινή συλλογή της Tommy Hilfiger "Brave New Classics" και θέλουμε να τα αποκτήσουμε όλα! Ανάμεσα σε άλλα, ξεχωρίσαμε ένα κλασικό κομμάτι σε ανανεωμένη έκδοση, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως key piece στη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα. Το varsity jacket σε army green απόχρωση θα γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα σου κομμάτια. Οι λεπτομέρειες όπως η rib ύφανση , τα δερμάτινα μανίκια, το TH logo όπως και ο χαρακτηριστικός γιακάς baseball είναι κάποια από τα στοιχεία που το κάνουν βασικό στις preppy style εμφανίσεις του φθινοπώρου. Πέρα από τον casual χαρακτήρα του jacket, το συγκεκριμένο πανωφόρι μπορεί με ευκολία να φορεθεί και με items που έχουν ένα περισσότερο formal look όπως με ένα πουκάμισο σε μπεζ ή λευκό χρώμα και ένα φαρδύ παντελόνι με πιέτες.

Courtesy of Tommy Hilfiger
Jacket TH Monogram με δερμάτινα μανίκια, Tommy Hilfiger
Jacket TH Monogram με δερμάτινα μανίκια, Tommy Hilfiger.

Global Stripe πουκάμισο με cropped κόψιμο, Tommy Hilfiger
Global Stripe πουκάμισο με cropped κόψιμο, Tommy Hilfiger.

Φαρδύ παντελόνι με πιέτες, Tommy Hilfiger
Φαρδύ παντελόνι με πιέτες, Tommy Hilfiger.

Total black look: ο πιο cool τρόπος για να φορέσεις το trend

Το διαχρονικά μαύρο χρώμα επιστρέφει δυνατά φέτος στη μόδα και με κυρίαρχο το minimal style, τα total black looks γίνονται πρωταγωνιστές στο στιλ. Στη νέα συλλογή της Tommy Hilfiger μπορείς να βρεις τα κομμάτια για ένα ρομαντικό και ταυτόχρονα απόλυτα cool look σε μαύρο, το οποίο μπορείς να φορέσεις τόσο στις απογευματινές σου βόλτες όσο και στις χαλαρές βραδινές σου εξόδους. Το μαλακό βελούδινο puffer της collection ταιριάζει ιδανικά με το μαύρο camisole με δαντέλα, ενώ το look σου μπορείς να ολοκληρώσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν φαρδιάς γραμμής. Στο συγκεκριμένο total black look δίνεται έμφαση στις διακριτικές αλλά πολυτελείς λεπτομέρειες που εξασφαλίζουν τα εξαίρετης ποιότητας υφάσματα, και γίνεται η ιδανική πρόταση για να απογειώσετε την τάση.

Courtesy of Tommy Hilfiger
TH Modern βελουτέ Φουσκωτό jacket, Tommy Hilfiger
TH Modern βελουτέ φουσκωτό jacket, Tommy Hilfiger.

Camisole top με δαντέλα, Tommy Hilfiger
Camisole top με δαντέλα, Tommy Hilfiger.

Ψηλόμεσο μαύρο τζιν σε φαρδιά γραμμή, Tommy Hilfiger
Ψηλόμεσο μαύρο τζιν σε φαρδιά γραμμή, Tommy Hilfiger.

Το ταρτάν επιστρέφει στη μόδα, φόρεσε το με στιλ

Στη Fall 2023 συλλογή της Tommy Hilfiger βλέπουμε το έντονο κόκκινο να πρωταγωνιστεί μέσα από το ταρτάν μοτίβο σε διαφορετικά κομμάτια, μεταφέροντας έτσι το διαχρονικό καρό και το έντονο χρώμα στην κατηγορία των "new classics". Το statement ταρτάν puffer jacket που ξεχωρίσαμε από τη συλλογή είναι ιδανικό για να εντάξεις με έναν κλασικό τρόπο στις εμφανίσεις σου το fiery red, ενώ μία άλλη επιλογή σου είναι το ταρτάν shirt dress από lyocell με χαλαρή εφαρμογή. Εάν από την άλλη θέλεις να δημιουργήσεις ένα bold look μπορείς να συνδυάσεις το ταρτάν puffer jacket με το tartan shirt dress και να κάνεις ακόμα πιο statement και μοναδικό το look σου.

Courtesy of Tommy Hilfiger

Καρό φουσκωτό μπουφάν, Tommy Hilfiger
Καρό φουσκωτό μπουφάν, Tommy Hilfiger.

Άνετο midi φόρεμα πουκάμισο, Tommy Hilfiger
Άνετο midi φόρεμα πουκάμισο, Tommy Hilfiger.

Η συλλογή Tommy Hilfiger Fall 2023 είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr