Follow us

Ένα σουτιέν για τις πραγματικές πριγκίπισσες της ζωής

Η Yamamay παρουσιάζει το Principessa Super Bra- Silver Edition για γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καρκίνου του μαστού, αλλά και για όλες τις γυναίκες που αναζητούν το απόλυτα άνετο και πρακτικό σουτιέν.

MissBloom TEAM
Ένα σουτιέν για τις πραγματικές πριγκίπισσες της ζωής Courtesy of Yamamay

Κάθε γυναίκα, από τη στιγμή που ενηλικιώνεται, (οφείλει να) γνωρίζει πολύ καλά ένα πράγμα αναφορικά με την υγεία της: τον προληπτικό έλεγχο. Ο Οκτώβριος είναι ο Διεθνής Μήνας Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, που σκοπό έχει τη διαρκή επαγρύπνηση και ενημέρωση για μία νόσο που κυρίως "χτυπά" τις γυναίκες - είναι η πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο στις γυναίκες στην Ευρώπη. Η διάγνωση σε πρώιμο στάδιο έχει αποδειχτεί σωτήρια σε πολλές περιπτώσεις, ενώ ακόμα και σε μεταγενέστερα στάδια, οι ολοένα και πιο αποτελεσματικές θεραπείες έχουν ανεβάσει το προσδόκιμο ζωής. Από μία τέτοια σημαντική εκστρατεία, όπως είναι ο Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού, και από το πλευρό των γυναικών που ετοιμάζονται να δώσουν ή έδωσαν τη μάχη τους και βγήκαν δυνατές, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Yamamay, ένα brand που έχει αποδείξει ποικιλοτρόπως την ευαισθητοποίηση του σε κοινωνικά θέματα που αφορούν την αλληλεγγύη, τη σύμπραξη και τη δράση. Και με τη νέα της edition σ' ένα iconic σχέδιο των συλλογών της, το Principessa Super Bra, στέκεται δίπλα στις γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, τις πραγματικές "Principessas" του καθημερινού αγώνα που είναι η ζωή.

Η Silver Edition του Principessa Super Bra

Με αφορμή, λοιπόν, τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, η Yamamay λανσάρει μια νέα αποκλειστική έκδοση, τη "Silver Edition", σ' ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα των συλλογών της: το Principessa Super Bra. Το εμβληματικό αυτό σουτιέν διακρίνεται για την εξαιρετική αναπνεύσιμότητα του, την ελαστικότητα του, την υψηλή αντοχή του και την άνεση που προσφέρει, και ξεχωρίζει καθώς αγκαλιάζει και αναδεικνύει τις φυσικές γραμμές του γυναικείου σώματος.

Ένα σουτιέν για τις πραγματικές πριγκίπισσες της ζωής

Η "Silver Edition" σχεδιάστηκε με γνώμονα τις γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αντιμετώπισης καρκίνου του μαστού και κάθε άλλη χειρουργική επέμβαση στήθους. Σχεδιάστηκε, επίσης, για τις μέλλουσες μητέρες που έχουν ανάγκη από ένα πολύ πρακτικό και άνετο σουτιέν που θα τις διευκολύνει στον θηλασμό και δεν θα επιβαρύνει το στήθος τους, αλλά και για όλες τις γυναίκες που αναζητούν ένα εσώρουχο πρακτικό και εύκολο στη χρήση του (κάτι που γίνεται εφικτό χάρη στα δύο ανοίγματα που διαθέτει το νέο σουτιέν) για κάθε μέρα.

PRINCIPESSA SUPER BRA - SILVER EDITION

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Principessa Super Bra - Silver Edition

Τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου που λανσάρει η Yamamay δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης για τη λειτουργικότητα και την άνεση που εξασφαλίζει:

-Ευέλικτο κούμπωμα μπροστά και πίσω: για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης μετά από χειρουργική επέμβαση, κατά τον θηλασμό και κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων.

-Καινοτόμα υφάσματα: Η απουσία μεταλλικών στοιχείων επιτρέπει τη διεξαγωγή διαγνωστικών ελέγχων χωρίς να χρειάζεται να το βγάλεις. Το μαλακό και αναπνεύσιμο ύφασμα θα σε κάνει να νιώθεις ότι δεν φοράς σουτιέν!

-Σχεδιασμός που αγκαλιάζει το σώμα: Τα cups μπορούν να προστεθούν και να αφαιρεθούν κάνοντας πιο εύκολη την προσαρμογή μετά από ένα χειρουργείο.

-Βιώσιμο και καινοτόμο: Το "Principessa Super Bra" πρεσβεύει τη σταθερή δέσμευση της Yamamay για καινοτομία, συμπερίληψη και βιωσιμότητα. Χάρη στη δομή και το ελαστικό του ύφασμα, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μεγεθών στήθους με μόλις πέντε βασικά sizes. Το προϊόν συνοδεύεται από κάρτα προϊόντικης ταυτότητας με πληροφορίες σχετικά με τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

PRINCIPESSA SUPER BRA - SILVER EDITION YAMAMAY

Συνοψίζοντας, το "Principessa Super Bra - Silver Edition συγκεντρώνει σ' ένα σουτιέν όλες εκείνες τις αξίες που κάνουν ένα προϊόν μοναδικό (και έτοιμο να αγαπηθεί): εξυπηρετεί τις ιδιαίτερες ανάγκες των γυναικών, ιδίως σε στιγμές που αισθάνονται περισσότερο ευάλωτες και χρειάζονται μεγαλύτερη φροντίδα και υποστήριξη, κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη προσφέροντας την απαραίτητη άνεση και πρακτικότητα ιδίως όταν τις χρειάζονται περισσότερο (στον θηλασμό, στις προληπτικές εξετάσεις, μετά το χειρουργείο, στην πολυάσχολη καθημερινότητα), απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα μεγεθών στήθους, είναι καινοτόμο και στα υλικά που χρησιμοποιεί, που έχουν γνώμονα τη βιωσιμότητα.

Το λανσάρισμα στο Μιλάνο

Το "Principessa Super Bra Silver Edition" παρουσιάστηκε επίσημα στις 16 Οκτωβρίου στο κατάστημα Yamamay της Piazza Cordusio στο Μιλάνο, σε συνεργασία με το ίδρυμα Associazione Diana για την προστασία των ατόμων με αναπηρία και ηλικιωμένων και το ίδρυμα Fondazione Libellule Insieme για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Στο επίσημο λανσάρισμα παραβρέθηκε η Dr. Paola Martinoni, ειδικευμένη στη χειρουργική του μαστού και ιδρύτρια του Fondazione Libellule Insieme, η οποία αγκάλιασε με ενθουσιασμό τη νέα έκδοση της Yamamay και συνέδραμε με ουσιαστικές συστάσεις για την ενίσχυση της ευημερίας και της άνεσης των γυναικών κατά τη διάρκεια της προληπτικής και μετεγχειρητικής φροντίδας, αλλά και των προληπτικών ελέγχων.

YAMAMAY

Εκεί ήταν και η Barbara Cimmino, επικεφαλής του τμήματος ΕΚΕ και καινοτομίας της Yamamay, η οποία δήλωσε:"Εδώ και είκοσι χρόνια, η Yamamay βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες, κατανοώντας τις ανάγκες τους και υποστηρίζοντάς τες σε κάθε στάδιο της ζωής τους. Αυτή η νέα έκδοση αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, συνδέοντας την ευεξία, την εκπληκτική άνεση, τη βιωσιμότητα και την καινοτομία".

Barabara Cimmino, Dott.ssa Paola Martinoni
Barabara Cimmino, Dr. Paola Martinoni

Το "Principessa Super Bra - Silver Edition" κυκλοφορεί σε μαύρο και μπρονζέ χρώμα και συνδυάζεται τέλεια με όλα τα κομμάτια της σειράς "Principessa". Διατίθεται στην τιμή των 49,95 ευρώ και θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Yamamay και online στο yamamay.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ