Follow us

H Triumph μεταμορφωμένη | Υψηλή ραπτική από upcycled σουτιέν Triumph στην αποκλειστική συνεργασία με τη Hodakova

Eντυπωσιακά κομμάτια φτιαγμένα εξ’ολοκλήρου από σουτιέν Triumph.

MissBloom TEAM
H Triumph μεταμορφωμένη | Υψηλή ραπτική από upcycled σουτιέν Triumph στην αποκλειστική συνεργασία με τη Hodakova Courtesy of Triumph

Η κορυφαία μάρκα εσωρούχων, η Triumph, παρουσιάζει τη συνεργασία της με τη Hodakova – τον σουηδικό οίκο μόδας που φημίζεται για τη δέσμευσή του στις βιώσιμες πρακτικές και στη δημιουργία πρωτοποριακής μόδας από την επαναχρησιμοποίηση παλιών ρούχων και αξεσουάρ.

Η συνεργασία αυτή τάραξε τα νερά στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, όταν η ιδρύτρια του brand, Ellen Hodakova, στο show της "Perfect”, αποκάλυψε εντυπωσιακά κομμάτια φτιαγμένα εξ’ολοκλήρου από σουτιέν Triumph.

H Triumph μεταμορφωμένη | Υψηλή ραπτική από upcycled σουτιέν Triumph στην αποκλειστική συνεργασία με τη Hodakova

Τα συγκεκριμένα κομμάτια υψηλής ραπτικής ενσωματώνουν την ουσία της βιωσιμότητας και της κυκλικής οικονομίας, θεμελιώδεις αξίες που μοιράζονται και τα δύο brands και αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι μέσα από τη συνειδητή ανακύκλωση μπορεί να προκύψει τέχνη που εμπνέει.

Αυτή η συνεργασία ενισχύει την ongoing στήριξη της Triumph σε γυναίκες καλλιτέχνες και innovators παγκοσμίως, ενώ τονίζει και τη δέσμευσή της στην κυκλική μόδα.

Triumph x HODAKOVA

Η Ellen Hodakova, σχολιάζει: "Η συνεργασία με μία μάρκα που μοιραζόμαστε κοινά "πιστεύω" όπως η Triumph, ήταν μία συναρπαστική εμπειρία. Η μετατροπή των σουτιέν Triumph σε φορέματα υψηλής ραπτικής αναδεικνύει την απίστευτη δύναμη της δημιουργικότητας και των βιώσιμων πρακτικών, όπου το upcycling δίνει νέα πνοή και ζωή στα εσώρουχα. Αυτή η συνεργασία είναι μόνο η αρχή και ανυπομονώ να ξεπεράσω τα όρια και να δημιουργήσω πιο επιδραστική μόδα στο μέλλον."

Triumph x HODAKOVA

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ