Follow us

H Lila Moss πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Massimo Dutti

Η νέα καμπάνια της Massimo Dutti έχει τον τίτλο "True Minds" και πρωταγωνιστούν επίσης η Charlotte Rampling και η Alaato Jazyper.

MissBloom TEAM
H Lila Moss πρωταγωνισεί στη νέα καμπάνια της Massimo Dutti Courtesy of Massimo Dutti

H Lila Moss αναλαμβάνει να μεταφέρει το supermodel status της μητέρας της, Kate Moss, στη σύγχρονη εποχή και έχει ήδη ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλα top models της γενιάς της. Το μοντέλο πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Massimo Dutti συμπληρώνοντας την τριάδα γυναικών που ξεχωρίζουν: η ηθοποιός Charlotte Rampling και το μοντέλο Alaato Jazyper είναι οι άλλες δυο μούσες της καμπάνιας "True Minds" για τη νέα γυναικεία κολεξιόν του brand. Οι τρεις γυναίκες ξεχωρίζουν για την προσωπικότητά τους και το ταλέντο τους στον χώρο της μόδας και της τέχνης, έχουν δημιουργήσει τη δική τους ταυτότητα παγκοσμίως και τώρα, σε συνεργασία με τη Massimo Dutti, ξεκίνησαν ένα διάλογο ανάμεσα στη μόδα και το ιδιαίτερο καλλιτεχνικό όραμα αυτής της στιγμής.

H Lila Moss πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Massimo Dutti
lila moss massimo dutti

Για τη νέα καμπάνια, η Massimo Dutti δημιούργησε μια σειρά από ατμοσφαιρικά καρέ όπου πρωταγωνιστούν αυτές οι μούσες της σύγχρονης εποχής. Στις λήψεις της καμπάνιας, οι πρωταγωνίστριες μετατρέπουν τις στιλιστικές τους ουτοπίες σε δημιουργικές πραγματικότητες, που φέρουν τη σφραγίδα της διάρκειας όπως τα διαχρονικά έργα. Και με την αποφασιστικότητα που τις χαρακτηρίζει, οι Charlotte Rampling, Lila Moss και Alaato Jazyper συμμετείχαν σ' αυτή την εμπειρία, όχι μόνο ως μοντέλα αλλά και ως επιμελήτριες για τη νέα κολεξιόν.

Η καμπάνια "True Minds" αποτελεί αποτίνει φόρο τιμής στην κληρονομιά και την παράδοση και αποτελεί μια σύνθεση που θα αγαπήσουν οι λάτρεις του brand, αλλά και οι νέοι πελάτες, μέσω κομματιών που αποτελούν την ενσάρκωση της ψυχής της Massimo Dutti. Κομμάτια διαχρονικά, που συνεχίζουν και θα συνεχίζουν την πορεία τους στον χρόνο, πέρα τις επίκαιρες τάσεις μόδας. Μία καμπάνια που εμπνέει.

Charlotte Rampling massimo dutti
Alaato Jazyper massimo dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ