Follow us

Το πρώτο καλσόν της σεζόν | Η Chiara Ferragni φόρεσε το σχέδιο που θα αναβαθμίσει κάθε look

Η στιλιστική συμβουλή που προτείνει η Chiara Ferragni.

Chiara Ferragni splash news / ideal image

Τα αξεσουάρ είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού ντυσίματός μας για έναν σημαντικό λόγο. Έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν αμέσως το αποτέλεσμα χωρίς να χρειαστείς να προσπαθήσουμε αρκετά. Ωστόσο, εκτός από τα παπούτσια και τις τσάντες, τα κοσμήματα και τα μαντήλια, υπάρχει ένα ακόμα αξεσουάρ που πρωταγωνιστεί στο φθινοπωρινό και χειμερινό ντύσιμο, το οποίο αξίζει την προσοχή σου. Ο λόγος για το καλσόν, την αξία του οποίου μας υπενθύμισε η Chiara Ferragni.

Διαβάστε Επίσης

Η influencer με τους σχεδόν 3ο εκατομμύρια followers στο instagram δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα φθινοπωρινό σύνολο, που σίγουρα αξίζει να αποθηκεύσεις. Πιο συγκεκριμένα, η Chiara Ferragni συνδύασε ένα γαλάζιο πουκάμισο με λευκό πλεκτό αμάνικο και μαύρη δερμάτινη mini φούστα. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με μαύρα loafers και καλσόν σε pied-de-poule μοτίβο από τη νέα συλλογή της Calzedonia.

Διαβάστε Επίσης

Τα styling tips που ξεχωρίσαμε από την εν λόγω εμφάνισή της είναι δύο. Αφενός, το layering είναι ιδανικό για την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνα. Ένα από τα combo που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου είναι εκείνο με πουκάμισο και πλεκτό αμάνικο. Αφετέρου, τα καλσόν είναι τέλεια επιλογή για να πειραματιστείς με συνδυασμούς, αφού στη συλλογή της Calzedonia πρόκειται να βρεις διάφορα άκρως εντυπωσιακά σχέδια.

Το φθινοπωρινό look της Chiara Ferragni

Get the Look

Διαφανές Καλσόν 30 Den Πιε ντε Πουλ Calzedonia
Διαφανές Καλσόν 30 Den Πιε ντε Πουλ Calzedonia

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ