Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το total Zara look της που θα φορούσαν οι πιο ενημερωμένες fashionistas

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με total look από τη Zara υιοθέτησε την hot τάση που επιλέγουν οι fashionistas

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το total Zara look της που θα φορούσαν οι πιο ενημερωμένες fashionistas Instagram

Το συνηθέστερο χρώμα της φθινοπωρινής και της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας είναι χωρίς αμφιβολία το μαύρο χρώμα. Η κυριαρχία του μαύρου χρώματος στην ντουλάπα μας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη διαχρονικότητα, την ευελιξία στο styling combo όπως και την effortless πολυτέλεια την οποία αποπνέει. Με την quiet luxury τάση στο προσκήνιο αντιλαμβανόμαστε πως όλες οι fashionistas όπως και οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και το minimal αυτό trend, επενδύουν και δίνουν "ευκαιρία” και σε άλλα χρώματα τα οποία αποπνέουν την επιθυμητή ανεπιτήδευτη πολυτέλεια.

Ένα από τα χρώματα που παρατηρούμε να πρωταγωνιστεί στα ενημερωμένα looks των fashion it girls είναι το καφέ και οι αποχρώσεις του. Καφέ chocola, καμηλό, mocha όπως και άλλοι τόνοι του καφέ στην χρωματική παλέτα σε κάθε είδος fashion item αποδεικνύουν σε κάθε look πως το καφέ είναι ένα κλασικά μοντέρνο χρώμα το οποίο μπορεί να μας αποδώσει ένα περισσότερο "γλυκό και ζεστό” outfit για όλες τις περιστάσεις, σε σχέση με το μαύρο.

Διαβάστε Επίσης

Η φθινοπωρινή και η χειμερινή περίοδος, πέρα από την επικράτηση της τάσης της "ήσυχης πολυτέλειας” είναι ιδανική για να δημιουργήσουμε σύνολα που είτε είναι total brown είτε αποτελούνται από καφέ fashion items. Παλτό, καμπαρντίνες, leather jackets, παντελόνια, φούστες όπως και αξεσουάρ όπως παπούτσια ή τσάντες είναι κάποια από τα κομμάτια με τα οποία μπορείς να εξοπλίσεις τη συλλογή σου για αρκετές φθινοπωρινές και χειμερινές σεζόν καθώς το καφέ χρώμα είναι timeless όπως και ανεπηρέαστο από τις τάσεις της μόδας.

Την κομψή τάση υιοθέτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημιουργώντας ένα total brown look ιδανικό τόσο για το πρωί όσο και για το βράδυ. Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα πουκάμισο σε σοκολατί απόχρωση το οποίο συνδύασε με mini φούστα με εφέ δέρματος και animal print μοτίβο σε καφέ απόχρωση. Το look της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες μπότες ασορτί με τη φούστα της, όλα τα κομμάτια του outfit της είναι από τη νέα collection της Zara.

Δες την εμφάνισή της

Get the look

Μεταξωτό πουκάμισο, Zara

Mini φούστα με εφέ δέρματος, Zara

Μπότα με τακούνι animal print, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ