Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη φόρεσε ένα ζευγάρι sneakers σε βραδινή έξοδο και θέλουμε να αντιγράψουμε το look

Το casual chic look της Μαρίας Ηλιάκη που θα θέλεις κι εσύ να υιοθετήσεις

Μαρία Ηλιάκη Papadakis Press

Κάθε εποχή ψάχνουμε κομψούς τρόπους για να δημιουργούμε ενημερωμένα σύνολα και ταυτόχρονα να διατηρούμε την άνεση που επιθυμούμε στην κάθε περίσταση καθώς εάν δεν αισθανόμαστε άνετα τότε θα είναι δυσκολότερο να υποστηρίξουμε αυτό το οποίο φοράμε. Χωρίς αμφιβολία το να συνδυάσουμε αυτά τα δυο χαρακτηριστικά στις βραδινές εμφανίσεις μας είναι περισσότερο απαιτητικό. Στις βραδινές εμφανίσεις μες θέλουμε το σύνολο μας να μας χαρίζει φινέτσα, στιλ και έναν formal αέρα, κάτι το οποίο μπορεί να μας δυσκολέψει σε περίπτωση που θέλουμε να είναι ταυτόχρονα και άνετο.

Ευτυχώς για όλες εμάς που αναζητάμε την άνεση τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές εμφανίσεις μας, τα sneakers τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεων μας σε κάθε περίσταση. Μπορούμε να τα φορέσουμε casual με φόρμες ή leggings, με φορέματα, φούστες, παντελόνες και κάθε είδος παντελονιού ενώ ένας από τους πιο cool και ταυτόχρονα stylish τρόπους για να τα φορέσεις είναι να τα συνδυάσεις με ένα κλασικό κοστούμι.

Το κοστούμι σου μπορεί να είναι σε κλασική, στενή ή loose γραμμή όπως και σε ένα ουδέτερο, γήινο ή έντονο χρώμα, όποια και εάν είναι η επιλογή σου, ένα ζευγάρι sneakers θα καταφέρουν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη όπως και να χαρακτηριστείς η πιο καλοντυμένη (και άνετη) της βραδιάς.

Αυτό ακριβώς το έξυπνο και απόλυτα φινετσάτο styling combo επέλεξε η Μαρία Ηλιάκη σε πρόσφατη δημόσια έξοδο της. Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη φόρεσε ένα κοστούμι σε ανοιχτόχρωμη γκρι απόχρωση και loose γραμμή. Το look της μετέτρεψε σε βραδινό επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια με πράσινες πέτρες ενώ το ολοκλήρωσε με την άνεση ενός ζευγαριού λευκών sneakers.

Δες την εμφάνισή της

Η Μαρία Ηλιάκη φόρεσε ένα ζευγάρι sneakers σε βραδινή έξοδο και θέλουμε να αντιγράψουμε το look

Oversized blazer, H&M

Cigarette παντελόνι, H&M

Σταυρωτό blazer κουστουμιού fil a fil, Massimo Dutti

Παντελόνι κουστουμιού carrot fit με πιέτες fil a fil, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ