Follow us

Η Μπέττυ Μαγγίρα σε βραδινή έξοδο με total H&M look ιδανικό για αυτή την εποχή

Το φθινοπωρινό glam look της Μπέττυς Μαγγίρα σε βραδινή της έξοδο

Μπέττυ Μαγγίρα Instagram

Για την κάθε εποχή που διανύουμε υπάρχουν συγκεκριμένα κομμάτια τα οποία την αντιπροσωπεύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ακόμη κι αν τα βλέπαμε κρεμασμένα σε μία κρεμάστρα θα καταλαβαίναμε ακριβώς ποια είναι η εποχή στην οποία προορίζονται να φορεθούν. Κάποιες εποχές, όπως ο χειμώνας και το καλοκαίρι, είναι ευκολότερο να ξεχωρίσουμε τα κομμάτια τα οποία μπορούν να προστεθούν στην εκάστοτε γκαρνταρόμπα μας. Το φθινόπωρο ειδικά, ίσως να λέγαμε πως είναι η εποχή όπου μπορούμε δυσκολότερα να ξεχωρίσουμε τα στοιχεία τα οποία το αντιπροσωπεύουν. Αναμφίβολα τα χαρακτηριστικά τα οποία εκφράζουν την κάθε εποχή είναι το ύφασμα από το οποίο είναι κατασκευασμένα, το χρώμα ή το pattern τους όπως και η γραμμή τους.

Τα χαρακτηριστικά τα οποία επιθυμούμε να έχουν τα φθινοπωρινά μας ρούχα είναι να μπορούν να μας βοηθήσουν να διανύσουμε τη μεταβατική αυτή περίοδο με στιλιστική ευελιξία και άνεση. Να μην είναι δηλαδή πολύ βαριά και να μας ζεσταίνουν τις ημέρες που ο καιρός είναι θερμός όπως και να μην κρυώνουμε στη δροσιά του φθινοπώρου. Τα χρώματα που συνήθως προτιμώνται περισσότερο είναι οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις όπως το καφέ, το olive green, το μπεζ, το ανοιχτόχρωμο γκρι κ.α.

Ένα ακόμη χρώμα το οποίο δεν υπολογίζουμε τόσο συχνά ως φθινοπωρινό, όμως είναι, είναι το πορτοκαλί. Το πορτοκαλί είναι ταυτισμένο στο μυαλό μας ως φθινοπωρινό χρώμα τόσο λόγω της απόχρωσης των φύλλων που πέφτουν όσο και λόγω του δημοφιλούς εορτασμού του Halloween τα τελευταία χρόνια. Την απόλυτα φθινοπωρινή πορτοκαλί απόχρωση επέλεξε σε πρόσφατη εμφάνιση της η Μπέττυ Μαγγίρα δημιουργώντας ένα fall βραδινό και ενημερωμένο look.

Η Μπέττυ Μαγγίρα σε βραδινή της εμφάνιση επέλεξε να φορέσει ένα two piece σύνολο από τη νέα κολεξιόν της H&M σε συνεργασία με τον οίκο Rabanne. Τα κομμάτια της συλλογής χαρακτηρίζονται από glam στοιχεία τα οποία έχουν σκοπό να αναδείξουν την πιο stylish πλευρά μας. Για την βραδινή της έξοδο, η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε το two piece το οποίο έχει φθινοπωρινό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε ένα παντελόνι καμπάνα με πλέξη ζακάρ και χρυσοκλωστή όπως και το ασορτί mini φόρεμα και ασορτί κασκόλ, τα οποία έχουν ένα ενδιαφέρον pattern σε μαύρο, χρυσό, ασημένιο και πορτοκαλί αποχρώσεις, με το πορτοκαλί χρώμα να τραβάει τα βλέμματα.

Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρο leather oversized jacket και μαύρη leather τσάντα.

Δες την εμφάνισή της

Η Μπέττυ Μαγγίρα σε βραδινή έξοδο με total H&M look ιδανικό για αυτή την εποχή

Τα fashion items από την H&M

Κασκόλ με πλέξη ζακάρ και χρυσοκλωστή, H&M

Μίνι φόρεμα με πλέξη ζακάρ και χρυσοκλωστή, H&M

Παντελόνι με πλέξη ζακάρ και χρυσοκλωστή, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ