Follow us

5 φορέματα από την Η&Μ για να ξεχωρίσεις στις βραδινές εξόδους σου

Τα φορέματα από την Η&Μ που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη της βραδιάς

5 φορέματα από την Η&Μ για να ξεχωρίσεις στις βραδινές εξόδους σου Splash News / Ideal Images

Σε όλες τις περιστάσεις επιθυμούμε να είμαστε προσεγμένες και να φροντίζουμε τα σύνολα μας γι’ αυτό και στόχος μας είναι να επενδύουμε σε κομμάτια τα οποία αναδεικνύουν το στιλ μας αλλά και μπορούν να μας εξυπηρετήσουν στην καθημερινότητα μας όπως και σε περισσότερο ιδιαίτερες περιστάσεις. Τα φορέματα της συλλογής μας είναι αυτά τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν μα δημιουργήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με στιλιστική ασφάλεια όπως και με έναν αδιαμφισβήτητα θηλυκό τρόπο.

Παρόλο που τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας μπορούμε να τα φορέσουμε με διαφορετικό styling το πρωί αλλά και το βράδυ, με τα φορέματα δεν ισχύει σε κάθε περίπτωση. Τα βραδινά φορέματα έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μας "δεσμεύουν” σε μια περισσότερο βραδινή bold ή statement εμφάνιση που δεν ταιριάζει στις πρωινές ώρες της ημέρας, εκτός εάν μας επιτρέπεται από το event στο οποίο θα δώσουμε το παρών.

Ένα βραδινό φόρεμα θέλουμε να μας κάνει να ξεχωρίζουμε και αυτή την εποχή μπορούμε να βρούμε μεγάλη γκάμα φορεμάτων που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά και μπορούν να μας αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη της βραδιάς. Sequin φορέματα, βελούδο, μεταλιζέ όψεις όπως και leather είναι κάποια από αυτά που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε. Ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η γραμμή του φορέματος όπως και το μήκος του, τα οποία θα επιλέξουμε ανάλογα με το στιλ μας όπως και με την περίσταση στην οποία θα παραβρεθούμε.

Εμείς διαλέξαμε πέντε φορέματα από την H&M τα οποία θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στις βραδινές σου εξόδους και θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη και stylish της βραδιάς.

Editor’s pick

Μίνι φόρεμα σμόκιν, H&M

Φόρεμα με πούλιες, H&M

Στράπλες φόρεμα με ειδική επεξεργασία, H&M

Φόρεμα με έναν ώμο και μεταλλιζέ επικάλυψη, H&M

Φόρεμα με πούλιες, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr