Follow us

Ανακαλύψαμε τα κομμάτια που θα επιλέγεις ξανά και ξανά στην καθημερινότητα σου

Η ιδανική επιλογή για εσένα που βάζεις την άνεση και το στιλ προτεραιότητα.

MissBloom TEAM
Courtesy of Guess

Μπορεί να έχουμε αρκετά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας, κάποια προορίζονται για πρωινές περιστάσεις και άλλα για βραδινές. Όσον αφορά όμως τα ρούχα που επιθυμούμε για την καθημερινότητα μας, όσα κι αν αγοράσουμε, σχεδόν πάντα θα επιλέγουμε αυτά τα οποία είναι άνετα, πρακτικά και stylish και φυσικά νιώθουμε ο εαυτός μας όταν τα φοράμε. Όσο τα casual athleisure κομμάτια απενοχοποιούνται και μας δίνεται η επιλογή να επιλέγουμε άνετα fashion pieces που μας προσφέρουν ευελιξία, πρακτικότητα και θηλυκό στιλ, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά τα κομμάτια θα είναι η go to επιλογή μας τις περισσότερες φορές.

Η νέα γυναικεία συλλογή Guess Activewear FW'23 αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσένα που βάζεις την άνεση και το στιλ στην ίδια κλίμακα προτεραιότητας. Η συλλογή της Guess Activewear είναι ένα μοναδικό μείγμα κολεγιακού στιλ και άνετου leisure αθλητικού ντυσίματος. Στην collection θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου με διαφορετικά μεταξύ τους casual κομμάτια, τα οποία μπορούν να φορεθούν σε διάφορες περιστάσεις.

Σετ προπόνησης με το λογότυπο της Guess, sport φορέματα, μπλουζάκια, crop tops, μπουφάν, χαλαρές φόρμες, μπλουζάκια και μεταξωτά κορδόνια από συνθετικό βελούδο, η συλλογή FW'23 της Guess Activewear αποπνέει θηλυκότητα και δυναμισμό. Η νέα collection χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές, απαλότητα και καθημερινή άνεση για τις περισσότερες περιστάσεις που απαιτούνται στην καθημερινότητα μας και στα day to day looks μας.

Τα εμβληματικά λογότυπα της Guess απεικονίζονται διακριτικά σε έναν ποικιλόμορφο καμβά από θηλυκές αποχρώσεις σε όλα τα κομψά athleisure items της Guess. Vanilla blush, soft pink, beet juice, saffron peach, admiral blue, chestnut pie, soft mink, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το διαχρονικό μαύρο.

Στην παρακάτω gallery σου προτείνουμε κομμάτια της νέας γυναικείας συλλογής Guess Activewear FW'23, τα οποία θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου και θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σου με την άνεση, την ευελιξία και τη θηλυκότητα που προσφέρουν.

Βρες τη νέα συλλογή Guess Active σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο www.bloobox.gr.

Editor's Picks

Αθλητικό Φόρεμα 'Allegra', Guess

Αθλητικό Φούτερ Με Κουκούλα 'Debbi', Guess

Αθλητικό Παντελόνι Jogger 'Debbi', Guess

Αθλητικό Μακρυμάνικο Crop Top 'Della', Guess

Αθλητική Φούστα 'Della', Guess

Αθλητικό Μπουστάκι Top 'Delma', Guess

Αθλητικό Ποδηλατικό Σορτς 'New Aggie', Guess

Αθλητικό Bomber Μπουφάν 'Beulah' , Guess

Αθλητική Ζακέτα 'Delma', Guess

Αθλητικό Κολάν 'Delma', Guess

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ