Follow us

Studio Nicholson x Zara | Η 2η limited edition συλλογή κυκλοφόρησε προσθέτοντας για πρώτη φορά γυναικεία ρούχα

Η συλλογή ονομάζεται "Timeless Sensory Silhouettes for Modern Living".

MissBloom TEAM
Studio Nicholson και Zara | Η 2η limited edition συλλογή μόλις κυκλοφόρησε Courtesy of Zara

Με βάση την επιτυχία της περσινής συνεργασίας, η Studio Nicholson και η Zara ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους και μαζί δημιούργησαν την δεύτερη limited edition collection, προσθέτοντας για πρώτη φορά γυναικεία ρούχα. Το παγκόσμιο λανσάρισμα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2023, και περιλαμβάνει γυναικεία, ανδρικά και οικιακά είδη.

Studio Nicholson x Zara | Η 2η limited edition συλλογή κυκλοφόρησε προσθέτοντας για πρώτη φορά γυναικεία ρούχα
Zara
Zara

Η limited edition συλλογή φέρει τον τίτλο "Timeless Sensory Silhouettes for Modern Living" και δημιουργήθηκε από την ιδρύτρια και creative director Studio Nicholson, Nick Wakeman σε συνεργασία με τη Zara. Και οι τρεις συλλογές ακολουθούν την αισθητική και την προσέγγιση του στιλ που αγαπά η Nick Wakeman.

Zara
Zara
Zara

Όπως εξήγησε και η δημιουργός "Η αποφασιστικότητα να ξεπεράσουμε τα όρια με καινοτόμα ρούχα και φυσικά υλικά ήταν η πρωταρχική φιλοσοφία
για όλη τη συνεργασία και αυτό είναι κάτι για το οποίο αισθάνομαι πολύ περήφανη. Έχουμε επικεντρώσει τις προσπάθειές μας στην προμήθεια υφασμάτων υψηλού διαμετρήματος με υποδειγματικά διαπιστευτήρια. Το
"Fabric first" ήταν το μότο μου από τότε που ξεκίνησα το Studio Nicholson το 2010. Για μένα, η ποιότητα είναι ύψιστης σημασίας".

Zara

Zara

Οι σιλουέτες Studio Nicholson + Zara Womenswear ακολουθούν την
αυστηρότητα και τη διαχρονική κομψότητα που πρεσβεύει η Wakeman. Ο στόχος της είναι να βοηθήσει κάθε σύγχρονη γυναίκα να δημιουργήσει τη δική της capsule γκαρνταρόμπα με ρούχα που θα φορά σε κάθε περίσταση.

Zara

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η Homeware για την οποία η Nick Wakeman δήλωσε "Αυτός είναι ένας άλλος συναρπαστικός τομέας στον οποίο προσκληθήκαμε να δημιουργήσουμε για τη Zara. Στη συλλογή αποτελείται από ένα μαρμάρινο φωτιστικό, μια κουβέρτα από μαλλί με την ίδια πιστοποίηση RWS όπως και στην ανδρική και γυναικεία συλλογή και αντικείμενα που έχω σχεδιάσει για πολυλειτουργικές χρήσεις."

Zara

Zara
Zara

"Ήθελα αυτά τα κομμάτια να ενισχύσουν τα σπίτια μας, τους χώρους μας. Το Studio Nicholson πηγαίνει ενάντια στις παροδικές τάσεις και τις παραδόσεις. Έτσι, αντί να χρησιμοποιώ έναν επίσημο όρο όπως "έπιπλα", τα βλέπω ως "προσθήκες" που έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν νέο ενδιαφέρον σε ένα δωμάτιο, με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιούμε το layering στο στιλ μας. Το σπίτι είναι ο ιδιωτικός μας χώρος - είναι το μόνο μέρος που μας επιτρέπεται να διαχειριζόμαστε τους δικούς μας κανόνες".

Zara

Zara

Η καμπάνια της συλλογής γυρίστηκε από τις Louise & Maria Thornfeldt και πρόκειται να είναι διαθέσιμη από τις 25 Νοεμβρίου στο Zara.com και στις 27 Νοεμβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ