Follow us

Festive Season | Πώς θα είσαι άψογα ντυμένη την περίοδο των γιορτών

Τα looks και τα festive items από τη συλλογή της Tommy Hilfiger που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Tommy Hilfiger Courtesy of Tommy Hilfiger

Είναι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους ανυπομονούμε για την περίοδο των Χριστουγέννων. Κάθε χρόνο το hype μας αυξάνεται για την πιο λαμπερή εποχή του έτους, στην οποία βιώνουμε πολλά και ευχάριστα συναισθήματα με διάφορους τρόπους και με αφορμή διαφορετικές καταστάσεις όπως η ανταλλαγή δώρων. Τα δώρα που θα προσφέρουμε, η περιρρέουσα η γιορτινή ατμόσφαιρα που μας φτιάχνει τη διάθεση, τα λαχταριστά φαγητά των ημερών, τα ρεβεγιόν παρέα με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Αυτό το οποίο είναι κοινό σε όλα αυτά, τα οποία μας κάνει να αδημονούμε για τα Χριστούγεννα, είναι τα festive looks που θα επιλέξουμε και θα παίξουν τον ρόλο τους στη γιορτινή μας διάθεση, στην αυτοπεποίθηση μας και στις αναμνήσεις μας.

Τις γιορτινές ημέρες όλες μας επιθυμούμε να νιώθουμε όμορφα με την εμφάνιση μας και τα κομμάτια τα οποία επιλέγουμε διαδραματίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο σε αυτό το αποτέλεσμα. Τα χρώματα, τα υφάσματα, όπως και τα matching combos, τα οποία διαλέγουμε για τα looks μας είναι αυτά που μας χαρίζουν τη festive διάθεση που αναζητάμε. Για να εξοπλίσουμε την γκαρνταρόμπα μας κατάλληλα στραφήκαμε στη συλλογή της Tommy Hilfiger Fall - Winter 23'.

Στη νέα συλλογή της Tommy Hilfiger, θα ανακαλύψεις festive looks που αντικατοπτρίζουν απόλυτα τον φινετσάτο και preppy χαρακτήρα του brand αναδεικνύοντας το στιλ και το elegance οποιασδήποτε γυναίκας. Η συλλογή αντλεί έμπνευση από vintage κομμάτια συστήνοντας νέες εκδοχές σε διαχρονικά στιλ.

Παρακάτω σου προτείνουμε τα festive looks που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή της Tommy Hilfiger για κάθε εορταστική περίσταση όπως και τα κομμάτια με τα οποία μπορείς να υιοθετήσεις το εκάστοτε look.

Office Party

Η εορταστική περίοδος δεν είναι μόνο οι ημέρες των γιορτών, αλλά και όλες οι υπόλοιπες ημέρες πριν από τις γιορτές, τις οποίες ανταλλάζουμε δώρα και ευχές με τους κοντινούς μας ανθρώπους. Και επειδή οι συνάδελφοι μας είναι οι άνθρωποι τους οποίους συναναστρεφόμαστε περισσότερο μέσα στην ημέρα μας, το να γιορτάσουμε μαζί τους το christmas spirit είναι σημαντικό, όπως είναι και το outfit που θα επιλέξουμε για την περίσταση.

Για να είσαι η πιο καλοντυμένη στο office Xmas party επίλεξε τη ριγέ μπλούζα με cowl γιακά σε σκούρο μπλε και λευκό χρώμα και συνδύασε τη με το φαρδύ παντελόνι με πιέτες της συλλογής δημιουργώντας έτσι ένα elegant festive office look. Για να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου, δοκίμασε τα δερμάτινα mules με μυτερό σχέδιο σε μαύρο χρώμα. Στο minimal αυτό σύνολο μπορείς να προσθέσεις διακριτικά κοσμήματα χρυσής ή ασημένιας απόχρωσης.

Festive Season | Πώς θα είσαι άψογα ντυμένη την περίοδο των γιορτών
Ριγέ μπλούζα με cowl γιακά, Tommy Hilfiger
Ριγέ μπλούζα με cowl γιακά, Tommy Hilfiger

Φαρδύ παντελόνι με πιέτες, Tommy Hilfiger
Φαρδύ παντελόνι με πιέτες, Tommy Hilfiger

Δερμάτινες γόβες με μυτερό σχέδιο και άνοιγμα πίσω, Tommy Hilfiger
Δερμάτινες γόβες με μυτερό σχέδιο και άνοιγμα πίσω, Tommy Hilfiger


Pre X-mas Brunch

Τις ημέρες που είμαστε χαλαρές λόγω της εορταστικής άδειας είναι οι ημέρες που μπορούμε να περιπλανηθούμε στην πόλη χωρίς να μας πιέζει ο χρόνος, κάνοντας όλα αυτά τα οποία μας ευχαριστούν. Εάν θελήσεις να πας για ένα pre X-mas brunch με τις φίλες σου, πριν ή μετά από τα ψώνια σου, τότε ένα stylish, ζεστό και άνετο look είναι αυτό που θα χρειαστείς.

Φόρεσε το άνετο και cozy πουλόβερ από μαλλί alpaca με μία color blocked νότα σε μπλε electric ή πορτοκαλί χρώμα και συνδύασε το με τη midi φούστα με μεταξένια αίσθηση και φλοράλ δαντέλα στο τελείωμα για μία girly λεπτομέρεια. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα ζεστό puffer μπουφάν σε μαύρο χρώμα και midi μήκος και ένα ζευγάρι ψηλές biker δερμάτινες μπότες.

Tommy Hilfiger
Άνετο πουλόβερ, Tommy Hilfiger
Άνετο πουλόβερ, Tommy Hilfiger

Μίντι φούστα με δαντέλα, Tommy Hilfiger
Μίντι φούστα με δαντέλα, Tommy Hilfiger

Άνετο φουσκωτό μπουφάν, Tommy Hilfiger
Άνετο φουσκωτό μπουφάν, Tommy Hilfiger

Ψηλές δερμάτινες μπότες, Tommy Hilfiger
Ψηλές δερμάτινες μπότες, Tommy Hilfiger


Cozy χριστουγεννιάτικο δείπνο

Μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας τα ρεβεγιόν ως βραδιές όπου φοράμε τα πιο λαμπερά μας ρούχα, όμως είναι πολλές οι περιστάσεις όπου η συγκεκριμένη βραδιά έχει έναν περισσότερο οικογενειακό και φιλικό χαρακτήρα με αποτέλεσμα να αναζητάμε ένα festive outfit με cozy χαρακτήρα. Για μία τέτοια περίσταση, η νέα συλλογή της Tommy Hilfiger έχει τα ιδανικά fashion items για ένα αξέχαστο και stylish ρεβεγιόν.

Συνδύασε το άνετο oversized πουλόβερ λευκού χρώματος με μαύρο σχέδιο με το ασορτί cardigan στο ίδιο χρώμα και σχέδιο με τη mini tweed φούστα σε μαύρο χρώμα με κουμπιά και πλαϊνές τσέπες σε λευκό χρώμα. Ολοκλήρωσε κομψά και ενημερωμένα την εμφάνιση σου με ένα ζευγάρι mules με μυτερό σχέδιο και χαμηλό τακούνι σε ασημένια metallic απόχρωση εντάσσοντας έτσι την τάση των metallics στο festive look σου.

Tommy Hilfiger
Oversized πουλόβερ με σχέδιο, Tommy Hilfiger
Oversized πουλόβερ με σχέδιο, Tommy Hilfiger

Oversized ζακέτα με σχέδιο, Tommy Hilfiger
Oversized ζακέτα με σχέδιο, Tommy Hilfiger

Μίνι φούστα από tweed με κουμπιά, Tommy Hilfiger
Μίνι φούστα από tweed με κουμπιά, Tommy Hilfiger

Mules με μυτερό σχέδιο και τακούνι, Tommy Hilfiger
Mules με μυτερό σχέδιο και τακούνι, Tommy Hilfiger


Ρεβεγιόν

Σ' ένα formal ρεβεγιόν θέλουμε να ξεχωρίσουμε με την εμφάνιση μας και το ιδανικότερο χρώμα για αυτή την περίσταση είναι το κόκκινο, τόσο λόγω του ότι είναι η πιο hot τάση της σεζόν όσο και ότι είναι το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων. Στην κατηγορία "Festive Looks" της Tommy Hilfiger βρήκαμε το βουργουνδί φόρεμα που θα λατρέψεις για την ημέρα του ρεβεγιόν όπως και για τις υπόλοιπες κρύες ημέρες του χειμώνα όπου το στιλ θα είναι προτεραιότητα σου.

Το πλεκτό φόρεμα της συλλογής με μείγμα από βαμβάκι έχει V λαιμόκοψη με κουμπιά, που σου χαρίζουν extra πόντους θηλυκότητας, και rib ύφανση, ενώ το βαθύ βουργουνδί χρώμα του ταιριάζει υπέροχα σε όλους τους τόνους επιδερμίδας όπως και αποχρώσεις μαλλιών, εξασφαλίζοντας σου έτσι ένα απόλυτα κομψό αποτέλεσμα. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου για ένα fancy αποτέλεσμα με τα metallic mules της συλλογής ή με τις biker δερμάτινες μπότες για ένα casual chic look.

Tommy Hilfiger
Πλεκτό φόρεμα με V λαιμόκοψη, Tommy Hilfiger
Πλεκτό φόρεμα με V λαιμόκοψη, Tommy Hilfiger

Η συλλογή της Tommy Hilfiger είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr