Follow us

Τα tips που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα στις φίλες σου

Πώς θα επιλέξεις τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τις φίλες σου.

dora iStock

Οι γυναίκες χωριζόμαστε σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη ανήκουν όλες εκείνες που αγαπούν να επιλέγουν χριστουγεννιάτικα δώρα για τις φίλες τους ή εν γένει για τα αγαπημένα τους πρόσωπα και στη δεύτερη ανήκουν όλες εκείνες που δεν απολαμβάνουν ιδιαίτερώς την εν λόγω διαδικασία. Με την εορταστική περίοδο να είναι προ των πυλών, συγκεντρώσαμε παρακάτω 6 shopping tips που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις τα πιο stylish δώρα.

Shopping Tip 1

Μία πρώτη συμβουλή είναι να ρωτήσεις τη μαμά, την αδερφή ή τις φίλες σου εάν χρειάζονται κάποιο ρούχο ή κάποιο αξεσουάρ. Ο στόχος είναι να επιλέξεις κάποιο item που θα τους αρέσει και θα τους φανεί χρήσιμο. Μπορεί η εν λόγω διαδικασία να αφαιρεί το αίσθημα της έκπληξης από την προσφορά του δώρου, ωστόσο είναι δεδομένο πως θα προσφέρει κάποιο δώρο που θα ευχαριστηθούν πολύ οι φίλες σου.

Shopping Tip 2

Εξίσου σημαντικό είναι να σκεφτείς αρκετά τι φορούν πιο συχνά οι φίλες σου. Καθεμία από εμάς άλλωστε έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε κάποιο κομμάτι. Μπορεί να είναι οι τσάντες ή τα παπούτσια, κάποιο κόσμημα ή κάποιο ρούχο όπως τα φορέματα. Επικεντρώσου σε αυτές τις επιλογές, ώστε να προσφέρεις κάτι που θα ευχαριστηθούν.

Shopping Tip 3

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της προσφοράς και των δώρων που έχουν συναισθηματική αξία. Συνεπώς μπορείς να προσφέρεις στις φίλες σου κάποιο γούρι για τη νέα χρονιά ή ένα κόσμημα που να θυμίζει τη φιλία σας.

Shopping Tip 4

Ένα επιπλέον shopping tip που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως fun είναι να πάτε μαζί με τις φίλες σου στα καταστήματα. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να επισκεφτείτε κάποιο εμπορικό κατάστημα, να χωριστείτε και όταν βρεθείτε ξανά να κάνετε ανταλλαγή δώρων, τρώγοντας ή πίνοντας στον αγαπημένο σας εστιατόριο.

Shopping Tip 5

Λίγο πριν ξεκινήσεις τις αγορές σου, καλό είναι να έχεις κάνει μία έρευνα αγοράς online. Πιο συγκεκριμένα, κάνε μερικά clicks στα online shops των brands που ξέρεις πως προτιμούν οι φίλες σου, ώστε να έχεις μία ιδέα. Ενδέχεται μάλιστα, να βρεις και τυχόν προσφορές ώστε να κάνεις πιο budget friendly αγορές.

Shopping Tip 6

Σε περίπτωση που θέλεις να αγοράσεις κάποιο ρούχο ή παπούτσια για τις φίλες σου, είναι πολύ σημαντικό να μάθεις ποιο είναι ακριβώς το νούμερο που φορούν, ώστε να μην κάνεις λάθος και να αποφύγετε τις επιστροφές.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ