Follow us

Το revenge dress από τη Zara που έχει γίνει ανάρπαστο στο TikTok

Το φόρεμα από τη Zara που αξίζει μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου.

street style Splash News / Ideal Image

Αναζητώντας τον όρο "revenge dress" στο Google, παρουσιάζονται μπροστά μας σχεδόν 208 εκατομμύρια αποτελέσματα. Τα περισσότερα από αυτά αφορούν την εμφάνιση της πριγκίπισσας Diana με little black dress που ανέδειξε τη θηλυκότητα και το sexiness της. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το off-shoulder, εφαρμοστό μαύρο φόρεμα που είχε φορέσει η Lady D. το 1994 σε gala στη Serpentine Gallery στους Kensington Gardens μετά την παραδοχή του Καρόλου πως υπήρξε άπιστος στον γάμο τους. Το εν λόγω φόρεμα είχε σχεδιάσει η Christina Stambolian και ήταν μία αφορμή για να ξεκινήσει ο κόσμος να αντιμετωπίζει την πριγκίπισσα Diana περισσότερο ως δυναμική και χειραφετημένη γυναίκα που διεκδικεί πίσω τη ζωή της.

Διαβάστε Επίσης

Από τότε έως σήμερα, το "revenge dress" έχει αλλάξει κάπως ως έννοια, δηλαδή δεν αφορά συμβολίζει αποκλειστικά και μόνο τα μαύρα φορέματα, αλλά πολύ περισσότερο τα φορέματα που γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και σιγουριά τη γυναίκα που τα φορά.

Οι fashionistas του TikTok μάλιστα κατάφεραν να εντοπίσουν το δικό τους αγαπημένο "revenge dress", κάνοντας το μάλιστα ανάρπαστο. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα maxi φόρεμα σε midi μήκος και κόκκινη απόχρωση, το οποίο έχει ανοιχτή πλάτη. Είναι θηλυκό και sexy, ενώ ταυτόχρονα αποπνέει μία φινέτσα. Πρόκειται να το βρεις στη νέα συλλογή της Zara για τον χειμώνα του 2023-2024.

Μπορείς μάλιστα να το φορέσεις τόσο σε μία βραδινή έξοδο όσο και σε πιο casual περιστάσεις, κάνοντας layering με πουκάμισα ή μπλούζες ζιβάγκο και sneakers.

Δες εδώ το βίντεο

Get the item

Μίντι φόρεμα με νήμα από 100% βισκόζη Zara

Μίντι φόρεμα με λαιμόκοψη halter Zara

Μίντι φόρεμα με V ντεκολτέ Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ