Follow us

Οι fashionistas που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram εάν είσαι minimal lover

Οι minimal lovers fashionistas που θέλεις να έχεις στο feed σου για καθημερινό fashion inspo

Οι fashionistas που πρέπει να ακολουθήσεις εάν είσαι minimal lover Splash News / Ideal Images

Εάν είσαι λάτρης του minimal styling τότε το get the look από τις fashionistas που σε εμπνέουν μπορεί να είναι ευκολότερο. Αυτό συμβαίνει λόγω της απλότητας των fashion items που επιλέγουν οι fashion influencers που είναι minimal lovers αλλά και λόγω του "less is more" styling combo του συνόλου τους, το οποίο το καθιστά ευκολότερο να "αντιγραφεί” με κομμάτια που έχουμε ήδη στην γκαρνταρόμπα μας.

'Ολες έχουμε την ανάγκη να εμπνεόμαστε από εκείνες των οποίων το στιλ συμβαδίζει με το δικό μας. Απλά βλέποντας και παρατηρώντας τα looks γυναικών που το στιλ τους συμβαδίζει με το δικό μας, παίρνουμε ιδέες τις οποίες μπορεί να εντάξουμε κατά προσέγγιση στις εμφανίσεις μας ή (και γιατί όχι) copy paste εάν τα fashion items μας το επιτρέπουν.

Τα χρώματα που επιλέγονται σε ένα minimal look είναι επίσης μεγάλης σημασίας καθώς πρωταγωνιστούν οι γήινοι και οι ουδέτεροι τόνοι οι οποίοι συνδυάζονται με ευκολία μεταξύ τους. Ένα total black look μπορούμε να το αντιγράψουμε με αντίστοιχα λευκά, γκρι ή καμηλό κομμάτια της συλλογής μας όπως και ένα black & white ή σε γήινες αποχρώσεις σύνολο, μπορούμε να το φέρουμε εξίσου στα μέτρα της γκαρνταρόμπας μας αλλάζοντας τα χρώματα μεταξύ των bottom και των top κομματιών.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας minimal fashionistas και κάποια από τα less is more σύνολα τους που μας χάρισαν έμπνευση.

@Monikh





@anoukyve



@sofiaruutu


@clairerose






Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ