Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το ενημερωμένο festive σύνολο της από την H&M και τη Massimo Dutti

Το εορταστικό σύνολο της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το ενημερωμένο festive σύνολο της από την H&M και τη Massimo Dutti Instagram

Κάποιες από τις επικρατούσες τάσεις της σεζόν μας διευκολύνουν στο να δημιουργήσουμε εορταστικά σύνολα τα οποία θα μας χαρίσουν τη festive διάθεση που επιθυμούμε. Τόσο η τάση που θέλει το έντονο κόκκινο να πρωταγωνιστεί στις εμφανίσεις μας μέσω οποιουδήποτε είδος ρουχισμού, ένα χρώμα που ενώ είναι η επιτομή της θηλυκότητας, είναι αρκετά συνδεδεμένο με τον εορταστικό χαρακτήρα των Χριστουγέννων. Οποιοδήποτε κομμάτι ή αξεσουάρ και εάν επιλέξουμε σε έντονο κόκκινο χρώμα, πρόκειται να πετύχουμε με ευκολία ένα ενημερωμένο και festive look. Ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα μπορούμε να εξασφαλίσουμε και με μία ακόμη τάση της φετινής σεζόν, ο λόγος για το trend που θέλει τις μεταλλιζέ υφές να επικρατούν ως λεπτομέρεια ή και statement look στις εμφανίσεις μας.

Διαβάστε Επίσης

Τα bold metallics μπορούμε να τα εντάξουμε στα σύνολα μας όποιο κι αν είναι το γούστο μας. Μπορούμε να κρατήσουμε μία metallic τσάντα, να φορέσουμε ένα ζευγάρι metallic παπούτσια ή να δημιουργήσουμε ένα outfit με περισσότερη ένταση επιλέγοντας ένα top, ένα παντελόνι, μία φούστα ή ένα φόρεμα σε μεταλλιζέ υφή. Την τάση των metallics όπως και να επιλέξουμε να την υιοθετήσουμε αυτή την εποχή είναι αναμφίβολο πως πρόκειται να δώσει έναν glam αλλά και festive τόνο στο look μας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να εντάξει την τάση σε εμφάνιση της, δημιουργώντας ένα εορταστικό και επίκαιρο σύνολο. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα μεταλλιζέ παντελόνι σε ίσια γραμμή από τη Massimo Dutti και ένα μεταξωτό see through πουκάμισο με φιόγκο από την H&M. Το look της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα ankle strap πέδιλα σε μαύρο χρώμα.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

See-through μεταξωτό πουκάμισο με φιόγκο, H&M

Παντελόνι από δέρμα νάπα μεταλλιζέ, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ